Les 3 Estrellas

aan zee
Camping aan het strand
Vlakbij Barcelona

Boeken op camping Les 3 Estrellas? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Les 3 Estrellas, Costa Brava

Camping Les 3 Estrellas in Gavá ligt wel heel dicht bij Barcelona. Om daar heen te gaan kun je kortingskaartjes voor de bus kopen bij de receptie. Een dagje strand is echter ook wel een aanrader, dat ligt namelijk net buiten de poort en is dus direct toegankelijk.

Behalve het strand, de zee, het zwembad en de ruime kampeerzones, is er een nieuwe zone ingericht voor de allerkleinsten. Het animatieteam heeft een aantal leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen georganiseerd voor elke dag urenlang plezier, terwijl de ouders het er even van kunnen nemen.

Elke dag organiseert het animatieteam activiteiten zoals tekenclubs, schminken, zwembadactiviteiten of mini-disco. In dezelfde Club Kids beschikken de kinderen over speelgoed en verf om zich creatief uit te leven. Deze service is gratis en ligt erg dicht bij de supermarkt en de ijssalon.

Als je eenmaal besloten hebt een dagje naar Barcelona te gaan, sluit je die stad meteen in je hart. Wat een heerlijke stad is het toch om te komen, met al zijn bezienswaardigheden en het vermaak op de Ramblas. Neem eens een kijkje bij de bouwwerken van Gaudi of de Sagrada Familia, de basiliek waar al 150 jaar aan gebouwd wordt.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les 3 Estrellas!

In de omgeving van camping Les 3 Estrellas

 Barcelona

Barcelona heeft de perfecte combinatie van cultuur, historie, winkelstad, bezienswaardigheden, zee, strand, zon en lekker eten. Bezoek je Barcelona slechts een dag dan hier een lijstje met to-do: Park Güel (Gaudi), Sagrada Familia (Gaudi), Stadion/museum FC Barcelona (Camp Nou), Aquarium. Wandel s'avonds over Las Ramblas en vergeet niet om je dag romantisch af te sluiten met de show rondom de magische fontein (Font Màgica) op de heuvel Montjuïc.

 

Locatie camping Les 3 Estrellas, Costa Brava

GPS: 41.2721, 2.043
±1519 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Les 3 Estrellas

TUI verhuurt op camping Les 3 Estrellas stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs