Kleinschalige camping
Kinderclub en tienerclub
Sportfaciliteiten
Buitenbad en binnenbad

Boeken op camping Les Blancs Chenes? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Les Blancs Chenes, Pays de la Loire / Vendée

Camping Les Blancs Chênes ligt 1,5 km ten noorden van het badplaatsje La Tranche-sur-Mer, in het zuiden van de Vendée, tegenover het Ile de Ré. Een leuk eiland om te ontdekken, wandelend of zeilend op een ter plekke te huren bootje. Ten oosten van La Tranche ligt het Parc Interrégional du Marrais, waar je jezelf een beetje terug in Nederland kunt wanen. Over de kanalen en langs de dijken kun je boottochten maken.

Zandstranden op korte afstand en zwembadcomplex bij de hand
Deze familiecamping ligt op slechts 1800m van de brede goudgele zandstranden van de Atlantische oceaan en beschikt over prima faciliteiten zoals een groot aquapark met glijbaan en een verwarmd en overdekt zwembad. Zomers (juli/augustus) rijden er busjes van de camping naar het strand. Op viersterrencamping Les Blancs Chênes is vertier voor jong en oud en de meeste faciliteiten zijn het gehele seizoen geopend.

Voorzieningen in het kort
Receptie, overdekt- verwarmd zwembad (12 x 15m van pasen-16/09) en verwarmd aquaparc met grote glijbaan, kinderbad en stroming. Sauna en wirlpool, snackbar en restaurant. minimarkt, speelzaal met biljart, flipperkasten en videospelen), bar met terras aan zwembad, televisiezaal, grote animatiezaal, skateboardramp, discotheek, animatieteam en kinderclub in juli en augustus. Jeu de boulesbaan, tafeltennistafel, multisportveld. Midgetgolfbaan, tennisbaan en fietsverhuur tegen betaling. Gezamenlijke wasmachines en drogers.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Blancs Chenes!

In de omgeving van camping Les Blancs Chenes

 Île d'Oléron

Île d'Óleron wordt vooral door de Fransen zelf bezocht, en dat geeft het een extra Franse charme. Beroemd zijn de oesters die van hier komen. Deze oesters zijn speciaal omdat ze na 3 jaar groeien verhuizen naar speciale waterbassins, de ‘Claires’ om ze te laten rijpen. Als je je ogen openhoudt kom je ze tegen.

Dit eiland staat bekend als een paradijs voor fietsers. Huur een fiets verken het eiland! Op het eiland zijn meerdere fietspaden aangelegd en ook voor kinderen is het veilig fietsen.

 

Locatie camping Les Blancs Chenes, Pays de la Loire / Vendée

GPS: 46.36286, -1.41936
±921 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Les Blancs Chenes

ViaLora verhuurt op camping Les Blancs Chenes stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs