Les Portes du Beaujolais

7.0
Klein
direct
Beaujolais streek verkennen, stad Lyon 25 km.
Zwembad met waterglijbaan juni/half sept
Hoogseizoen activiteiten jong en oud
Leuke speeltuin en speelveld
Meer van Colombier: zwemmen, kanovaren, vissen
Ideale plek om omgeving te verkennen
Wijnroute Beaujolais

Boeken op camping Les Portes du Beaujolais? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Les Portes du Beaujolais

Over camping Les Portes du Beaujolais, Rhône-Alpes

De familiecamping Les Portes du Beaujolais (4 sterren) ligt aan de rand van het plaatsje Anse (10 minuten wandelen). De camping ligt slechts 25 km. boven Lyon. Vlakbij loopt de beroemde wijnroute die je de befaamde regionale keuken en de wereldberoemde wijnen uit de Beaujolais laat ontdekken.

Op de camping vind je diverse goed verzorgde voorzieningen. Er is een leuk zwembad met spannende glijbaan. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd en er is een leuke speeltuin. Ook voor de volwassenen is er een leuk restaurant en worden er diverse activiteiten in het hoogseizoen aangeboden. De golfliefhebbers kunnen de golfbaan in de regio bezoeken of een balletje slaan op de tennisbaan.
Voor de watersportliefhebbers ligt er vlakbij het park een recreatiegebied, het meer van Colombier, waar men kano's, kan huren of zwemmen en vissen.

In de weekenden is het mogelijk om met het toeristische treintje vanaf het park naar het centrum (een kleine 10 minuten te voet) te gaan. Verder is het slechts 90 minuten rijden naar het pretpark "Walibi".

Er is WiFi tegen betaling op camping Les Portes du Beaujolais aanwezig.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Portes du Beaujolais!

Locatie camping Les Portes du Beaujolais, Rhône-Alpes

GPS: 45.94196, 4.72704
±870 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Les Portes du Beaujolais

Er staan meerdere aanbieders op camping Les Portes du Beaujolais:
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Stacaravans max. 4 pers. (huisdier toegest. zie voorwaarden)) en ViaLora (Stacaravans Super Mercure 6 personen). Verder verhuren Vacanceselect en ViaLora op deze camping chalets max 4-5 pers. (huisdier toegest. zie voorwaarden), en div. chalets max. 4-6 personen.