Tegenover Viaduct van Millau in de Aveyron
Aan de oever van de rivier de Dourbie
buitenbad
Hoogseizoen activiteiten

Boeken op camping Les Rivages? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Les Rivages, Midi-Pyrénées

Op camping Les Rivages geniet je van een heerlijke mix van een ontspannen of sportieve vakantie. Aan de rand van de Dourbie, met z'n helder klaterend water, vind je op de camping alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

In het stadje Millau, bij de gelijknamige wereldberoemde brug, geniet je van de charmes van een regionaal stadje met zijn vriendelijke inwoners waar we ons niet hoeven te vervelen: of je de diverse buitensport activieiten beoefent, de gevarieerde natuur of het rijke culturele erfgoed ontdekt, er is voor ieder wat wils !
Op het programma staan o.a. de mini-club voor de kinderen (7 - 12), diverse sportieve activieiten en toernooien, aquagym, gezelllige avondfestiviteiten en -spektakel. Er is gratis WiFi op de camping.

De coorzieningen zijn uitgebreid: Een jacuzzi en twee grote zwembaden, waarvan 1 verwarmd is buiten het hoogseizoen, voor het plezier van onze badgasten. 3 tennisvelden (waarvan 1 overdekt), 2 squashbanen, fitness apparaten, pingpongtafels, volleybalterrein. Badminton, jeu de boule, zaalvoetbal voor de sportievelingen. En een kinderspeelplaats voor de allerkleinsten. Een bar-restaurant, snacks, pizzeria, meeneem maaltijden en natuurlijk ijs voor de liefhebber.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Rivages!

Locatie camping Les Rivages, Midi-Pyrénées

GPS: 44.1008, 3.09572
±1109 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Les Rivages

ViaLora verhuurt op camping Les Rivages bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs