Gemoedelijke familiecamping 3 km. van strand
Groot aquapark/ apart kleuterbad
Animatie hoogseizoen 5-10jr.
Mooie omgeving, diverse uitstapjes
2017 nieuwe 65 m lange auquatube!

Boeken op camping Les Tamaris? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Les Tamaris, Languedoc-Roussillon

Wie wil niet volledig genieten en volop profiteren van zijn vakantie in de Languedoc? Camping Tamaris heeft een uitgebreid lagunezwembad met glijbanen, een heerlijk strand, sport en entertainment. Dit is wat je kunt verwachten op de camping Tamaris. Een vakantie vol ontspanning! Het terrein met bomen en planten wordt dag en nacht bewaakt.

In de avond is er animatie: dansavonden, karaoke, concerten, themaavonden en meer. Drie kilometer van je accommodatie in Languedoc-Roussillon kun je heerlijk relaxen aan zee, terwijl de kinderen zich vermaken met het bouwen van zandkastelen of het spartelen in het water. Op camping Les Tamaris bevindt zich het 2000 m² grote waterpark dat bestaat uit een openluchtzwembad, een kleuterbad, geisers en multirailsglijbanen.

Camping Les Tamaris ligt op een uitgestrekt terrein met bomen en bloemen. Hier beleeft iedereen een fijne kampeervakantie! Er is een strand met jetskimogelijkheden in de buurt. En wat denk je van de plaatselijke markt, kastelen, toeristische tochtjes per trein, safariparken, het middeleeuwse Carcassonne en leuke steden als Perpignan? Bezoek ook zeker de haven van Collioure met zijn Middeleeuwse toren en wandel hier door de schilderachtige straten, waar aanhangers van het Fauvisme, Matisse en Derain, hebben gewoond. Ondek het water van Canet, zijn vissersdorp en zijn vogelreservaat, waar flamingo’s en andere trekvogels leven.


2017 nieuwe 65 meter lange auquatube en grote 45 meter glijbaan.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Tamaris!

In de omgeving van camping Les Tamaris

 Collioure

Een charmant klein havenstadje met gezellige terrasjes waar je geniet van de gezelligheid, combineer een glaasje wijn met de beroemde ansjovis. Een inspiratiebron voor vele schilders zoals Matisse en Picasso.

 

 Reserve Africaine de Sigean

Niet ver van Narbonne vind je Réserve Africaine de Sigean een fantastisch dierenpark. Hier kun je met de auto tussen de loslopende dieren zoals beren, leeuwen, zebra's, struisvogels en nog meer rijden. Verder is een deel van het park ook als dierentuin ingericht.

 

 Canal du Midi

Wandelen, fietsen, met de de boot over rustig water langs mooie groene paden? Dat kun je zeker langs het 250 kilometer lang kanaal dat van Toulouse naar Sète loopt. Het Canal Latéral à la Garonne (loopt parallel aan rivier de Garonne) verbindt de westkust via het Canal di Midi met de Middellandse zee. Deze twee kanalen worden ook wel Canal des Deux Mers genoemd. Over de gehele lengte oevers met wijn- en lavendelvelden en vele sluizen. Met name bij Béziers zijn de sluizen een bezienswaardigheid.

 

 Figueres

Deze kleine stad lig in Catalonië in de provincie Gerona. In Figueres kun je het Dali-museum met een van de grootste collecties van de surrealistische schilder Dali bezoeken. Salvador Dali is dan ook geboren en overleden in Figueres. Voor de jongste bezoekers kun je een bezoek brengen aan het speelgoedmuseum (museu del joguet de catalunya).

 

Locatie camping Les Tamaris, Languedoc-Roussillon

GPS: 42.7765, 3.0208
±1345 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Les Tamaris

ViaLora verhuurt op camping Les Tamaris stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs