Kindvriendelijke camping in Dordogne
Kleinschalig en gastvrij
Zwembacomplex/overdekt zwembad
Speeltuin/glijbanen

Boeken op camping Lou Castel (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Lou Castel (Flower)

Over camping Lou Castel (Flower), Dordogne

Op zoek naar een camping midden in de natuur, in het hart van de Périgord Noir? Flower camping Lou Castel heet haar gasten welkom in het hart van een eikenbos, in de buurt van Sarlat. Castelnaud-la-Chapelle is een mooi plaatsje en in de directe omgeving vind je diverse toeristische bezienswaardigheden. Deze kindvriendelijke camping in de Dordogne heeft een fijn watercomplex.

Het waterpark heeft 3 waterglijbanen, een groot bad van 100m2, overdekt zwembad en spetterbad voor de jongste kinderen. Het zwembad is geopend en verwarmd vanaf de opening tot de sluiting van de camping. Het overdekt zwembad is natuurlijk ideaal als het weer eens wat minder is. Daarnaast bevinden zich op camping Lou Castel een snackbar, kleine kampeerwinkel, speeltuin, tafeltennistafels, volleybalveld, jeu de boules baan en een sportveld voor voetbal of basketbal.

Deze kleinschalige camping ligt op een heuvel, van hieruit zijn talrijke uitstapjes mogelijk: de middeleeuwse stadjes Sarlat en Domme, de prehistorie in Lascaux en Les Eyzies en de kastelen van Castelnaud, Beynac en Milandes. Vanaf de camping zijn verder goede wandelmogelijkheden.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lou Castel (Flower)!

Locatie camping Lou Castel (Flower), Dordogne

GPS: 44.79755, 1.131549
±1021 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Lou Castel (Flower)

ViaLora verhuurt op camping Lou Castel (Flower) stacaravans (2 slk. Stacaravans max. 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs