Maison Courbarien

8.5
18 pl.
Kamperen bij een mooi Vakantiehuis
Fiets- en wandeltochten
Rust en ruimte
Mooie tuin met omheind zwembad

Boeken op camping Maison Courbarien? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Maison Courbarien, Limousin

Maison Courbarien, een mooi herenhuis in de Limousin, departement Creuse. Het herenhuis waar je te gast bent, ligt aan de rand van het dorpje St. Georges la Pouge. Je wordt verwelkomd door je gastheer Harrie en het enthousiaste EstiFun team.

Zij stellen alles in het werk om van jouw vakantie een bijzondere beleving te maken en hebben veel aandacht voor ieders wensen. Het huis ligt op circa 400 meter van het marktplein van St. Georges la Pouge. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht over de weidse omgeving: oude loofbossen, glooiende heuvels, de karakteristieke Limousin koeien. De ommuurde tuin is een heerlijke speelplek voor de kinderen: zij vermaken zich opperbest met een speeltoren, diverse speeltoestellen, in de zandbak en op het badminton- en volleybalveld. Verder is er een kampvuurplaats, een omheind zwembad en een omheinde vijver. Voor de kleinsten zijn er zelfs speciale kinderbadjes!!

Je bent hier van harte welkom bij Harrie en Mieke, de eigenaren van maison Courbarien. Zij zorgen er voor dat je je hier echt thuis voelt. Met hun aandacht voor details en individuele wensen, een luisterend oor of helpende hand, zelfs wanneer je het niet verwacht. In de Creuse heb je echt vakantie! Koken en afwassen zijn er niet bij: je verblijft op basis van volpension. Lekker eten in een ontspannen ambiance: kan het luxer?

St. Georges la Pouge ligt in het departement Creuse, een authentieke regio in hartje Frankrijk. Het gebied heeft een rijk historisch verleden, met invloeden uit de Romeinse tijd en van de Tempeliers. Het landschap is heuvelachtig. Weilanden, bossen, meren en riviertjes wisselen elkaar af. En wil je iets anders? In de Creuse vind je ook kastelen, er liggen hunebedden en je ziet er eeuwenoude kerken. In veel kleine plaatsjes is er wekelijks markt. Boeren uit de omgeving verkopen er de lekkerste Franse specialiteiten.

St. Georges la Pouge is een typisch Frans dorpje in de Creuse met circa 400 inwoners. Er heerst hier een rustige, haast middeleeuwse sfeer. Het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. In het dorp vind je een apotheek, postkantoor, cafeetje, het bakkertje en een dorpswinkeltje. Op het marktplein is ook een jeu de boules-baan.
De Creuse is een prachtige regio. De omstandigheden om er te genieten van een heerlijke vakantie zijn dus ideaal. Alles kan hier: zwemmen, fietsen, wandelen of gewoon... relaxen in de zon.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Maison Courbarien!

Locatie camping Maison Courbarien, Limousin

GPS: 45.9907, 1.9706
±887 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Maison Courbarien

Estivant (eenouder) verhuurt op camping Maison Courbarien bungalowtenten (Luxe bungalowtent B 4 tot 6 personen), chalets,bungalows of appartementen (Chalet of in het herenhuis).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Maison Courbarien
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.5
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Kinderen
  9.0
 • Aktiviteiten
  9.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
    - voorseizoen 2014, met gezin
  15-09-2014
   A.
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Kinderen
  9
 • Aktiviteiten
  9
 • Zwembad
  8
 • Het huis en de omgeving zijn prachtig en helemaal kindvriendelijk. Het team en de eigenaar doen er alles aan om het de kinderen en de ouders naar de zin te maken. Heerlijk genoten van de wandel- en fietstochten. Zelfs een boottocht gemaakt. s' Avonds gezellig bij het kampvuur genieten. Niks hoeft en alles mag. Heerlijk om je vakantie op deze manier te beleven.