Mariekerke Farmcamps

14 pl.
4000 m
FarmCamps, logeren bij de boer in Zeeland
Kennis maken met boerderijdieren
Maisdoolhof, bloemenplukveld, trampoline
Zondagsrust

Boeken op camping Mariekerke Farmcamps? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping Mariekerke Farmcamps, Zeeland

Veeteelt boerderij Mariekerke in Meliskerke, (Walcheren) Zeeland is een veeteeltbedrijf/akkerbouwbedrijf maar sinds 2003 vind je hier ook melkschapen.

Sinds 2006 vind je op dit boeren bedrijf ook een mini-camping met ruim 25 staanplaatsen met veel privacy. Op deze minicamping vind je luxe sanitair met vloerverwarming, wascabines en een babykamer. Verder vind je inpandig een afwasruimte, wasmachine, droger en vriezer. De camping ligt 3.5 km. van het strand. Dus is het strand lekker dichtbij en de steden Middelburg en Vlissingen in de buurt.

Farmcamps zal hier vanaf 1 april 2013 samen met boer Jan, boerin Lydia en hun 4 kinderen de gasten van harte ontvangen. FarmCamps verhuurt op deze boerderij 14 luxe ingerichte Safaritenten 4-6 persoons. Dit betekent dat bij aankomst op FarmCamps Mariekerke een volledig uitgeruste Safaritent voor je klaar staat.

De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen er zijn fijne speelmogelijkheden en natuurlijk veel boerderijdieren. In de speeltuin vind je leuke speeltoestellen en o.a. een trampoline. Het maisdoolhof is natuurlijk een uitdaging, of lekker spelen in de Hooi Speelschuur en hoe leuk is het om een bos bloemen te plukken op het bloemenplukveld. Verder kun je natuurlijk voetballen, basketballen zelfs biljarten of lekker springen op de trampoline.

Op FarmCamps Mariekerke kom je bijzondere boerderijdieren tegen. Verschillende rassen koeien, schapen, geiten, kippen, eenden, ganzen, konijnen en Nandoe's. (= een Zuid-Amerikaanse loopvogel en lijkt uiterlijk op een struisvogel). Verder wordt er van de schapenmelk lekkere schapenkaasjes gemaakt die je in de boerderijwinkel kunt kopen.

FarmCamps Mariekerke hanteer op zondag, zondagsrust. Er zullen dan geen activiteiten plaatsvinden en de boerderijwinkel is gesloten.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Mariekerke Farmcamps!

Locatie camping Mariekerke Farmcamps, Zeeland

GPS: 51.52652, 3.527834
±178 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Mariekerke Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Mariekerke Farmcamps safaritenten (4-6 Persoons Safaritent met chemisch toilet), lodgetenten met sanitair (Lodgetent 5 persoons met eigen sanitair).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs