Kindvriendelijke familiecamping op Terschelling
Rust, ruimte en gastvrijheid
Oerolfestival in voorjaar
Hoogseizoen recreatieteam
Fietsen, wandelen
Zon, zee en strand
Wrakkenmuseum, Huifkartocht
Verhuurtenten en chalets

Boeken op camping Mast? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Mast, Waddeneilanden

Camping Mast is de mooiste familiecamping centraal op Terschelling. Het recept voor een fantastische kampeervakantie is al jarenlang bekend bij camping Mast. De ingrediënten zijn een flinke dosis ontspanning, plezier, gezelligheid en een snufje puur natuur. Niet grootschalig, maar juist knus en charmant en vooral overzichtelijk. Natuurlijk wordt dit gemengd met gastvrijheid, goede faciliteiten, luxe verhuuraccommodaties en mooie velden. Je vindt op deze eilandcamping 72 toeristische kampeerplaatsen en 22 luxe verhuurtenten. Een van de sanitairgebouwen is compleet vernieuwd. Een heerlijke vakantieplek, ook in het voorjaar met name voor 55+ ers. (buiten de schoolvakanties krijgen deze gasten hoge korting met de caravanactie voor een overtocht...) In juni vindt op het Eiland Terschelling het Oerolfestival plaats en daalt de gemiddelde leeftijd naar 35+. Tijdens het hoogseizoen vinden de jonge gezinnen hun plekje op camping Mast.

Deze echte kindvriendelijke camping ligt in het pittoreske dorpje Formerum achter de Koffiemolen. Bossen en duinen liggen op loopafstand en het strand en wad op slechts 1500 meter van de camping. Camping Mast onderscheidt zich in de zomervakantie door het organiseren van een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen. Wandelen en fietsen kan hier bij uitstek. Voor de kinderen is de ruimte om te fietsen, te spelen in de diverse speeltuintjes, te skelteren en de zandbak een groot feest.

Op camping Mast vind je sanitairgebouwen met gratis douches, het gezellige restaurant "de Kajuit", een recreatieteam in de zomer en een zandbak en speeltoestellen op alle kampeervelden. Dichtbij de camping is er dan nog het Cranberrymuseum, het wrakkenmuseum, een midgetgolfbaan en ponyverhuur "de Prairie". Kortom, dat wordt een geslaagde vakantie!

Terschelling is als Waddeneiland heel geliefd bij de Nederlandse en Duitse kampeerders. Terschelling met haar diversiteit aan natuur zorgt voor een bijzondere vakantie. Breng zeker een bezoek aan het leuke en "gekke" wrakkenmuseum of aan een cranberrybedrijf.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Mast!

Locatie camping Mast, Waddeneilanden

GPS: 53.3904, 5.3058
±215 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Mast

TUI verhuurt op camping Mast bungalowtenten (tent De Waard 2 slk 6 pers).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Mast
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.5
 • Algemeen
  8.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  10.0
 • Horeca
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
    - voorseizoen 2016, met gezin
  05-05-2016
   Fam.W.
 • Algemeen
  8
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  10
 • Horeca
  9
 • Het was een feest onze vakantie op deze vriendelijke camping. Een fijne stacaravan en lekker weer gehad. Gezellig animatieteam en heerlijk gegeten in de Kajuit. Verder natuurlijk genoten van dit mooie eiland. Terschelling is echt een aanrader, hier kun je heerlijk fietsen, wandelen, aan het strand liggen en een leuke huifkartocht maken over het strand met 'Sil'