Medveja

6.0
50 m
Toplocatie: strand op 50m
Genoeg watersportactiviteiten
Prachtig kiezelstrand
Neem de wandelschoenen mee
Snorkelen of wakeboarden?

Boeken op camping Medveja? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Medveja, Kvarner

Camping Medveja is een gezellige, niet-massale familiecamping die gelegen is aan de mooie Opatija Riviera op circa 9 ha grond. Deze camping biedt u een van de fijnste strandjes van deze kust. Bovendien is de camping gelegen in een vallei en daardoor aan drie kanten door bergen met bossen (met wandelpaden) omsloten. Er is hier dan ook veelal een verkwikkend zeebriesje: 'natuurlijke airconditioning'! Hierdoor is de camping, tevens gelegen aan een 'Lungomare' (een fijne wandelpromenade die van Medveja tot wel voorbij Opatija strekt dat op een goed uur lopen ligt), op een prachtige plek gesitueerd. Bij de ingang staan, met name in het hoogseizoen, marktkraampjes met fruit en souvenirs. Het kiezelstrand (met kleine kiezels) met kleine glijbaan (alleen in het hoogseizoen) nodigen u uit.

Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want u kunt hier diverse watersporten beoefenen. Deze camping is dan ook voor de oudere jeugd geschikt. Ook de directe omgeving nodigt uit: vlakbij ligt het plaatsje Lovran en iets verderweg Opatija. Opatija was reeds eeuwen terug één van de meest geliefde toeristenplaatsen in de Kvarner regio en u vindt hier dan ook naast de overvloed aan vertier vele mooie gebouwen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Medveja!

In de omgeving van camping Medveja

 Brijuni eilanden

Langs de zuidwest kust van Istrië liggen de Brijuni eilanden. Het nationaal park bestaat uit 14 kleine en grotere eilanden. Vanaf het plaatsje Fazana kun je de eilanden met een van de excursieboten bereiken. Er worden in de maanden juli en augustus diverse evenementen op de eilanden georganiseerd. Ook kun je fietsen huren of een excursie maken met een treintje langs Romeinse ruines, het safaripark en het archeologisch museum.

 

 Pula

Op het meest zuidelijke puntje van Istrië ligt Pula. Rijk aan Romeinse bezienswaardigheden. Wat dacht je van het Romeins amfitheater, Arena Pula? Hier worden nog steeds diverse festivals, opera's en concerten opgevoerd. Verder het centrale plein het Forum in het oude centrum met de overblijfsels van enkele tempels en de tempel van Augustus die wel bewaard is gebleven. Ook winkelen en lekker eten is een feest in Pula

 

Locatie camping Medveja, Kvarner

GPS: 45.2708, 14.26897
±1313 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Medveja

TUI verhuurt op camping Medveja stacaravans (stacaravan 2 slk 4 Pers, Premium 2 slk 4 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs