Agriturismo op het eiland Brač
Prachtig restaurant en zwembad
Je eigen moestuin bij de tent
Boerderij gevoel

Boeken op camping Nono Ban? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping Nono Ban, Dalmatië

Nono Ban is een Agriturismo met kamers en villa's, en heeft een uitstekend restaurant. De safari-lodgetenten die hier worden aangeboden staan in de tuin van de agriturismo. De agriturismo ligt aan de rand van Gornji Human, een boerendorpje op het eiland Brač.

Brač is het grootste en hoogste eiland van Dalmatië, op 45 minuten varen van de Romeinse stad Split. Het eiland heeft een prachtige kustlijn en is grotendeels onaangetast door massatoerisme. Er zijn enkele gezellige vissersdorpen en het strand is nooit ver weg. Het eiland staat bekend om haar wijnen, lamsvlees, schapenkaas en de aangename temperatuur.

Achter het charmante restaurant, waarvan het terras rond een eeuwenoude steeneik is gebouwd, gaat een oase van rust schuil. Het centrum van de fraai aangelegde tuin wordt gevormd door het zwembad en de daaromheen gelegen zitjes en bar. Daarachter ligt de stal met dierenweide (ezels, schapen, kippen) en het kampeerterrein. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust ravotten. Er is een gemeenschappelijk terras exclusief voor de kampeergasten waar 2x per week een barbecue georganiseerd wordt.

De bezoekers van Nono Ban heben toegang tot een privé stand aan de mooiste baai aan de zuidkant van het eiland. Je kunt hierheen op eigen gelegenheid of met een georganiseerde trip waarbij ook vis en locale wijn wordt geserveerd.

Het eiland heeft veel te bieden voor hen die zon, zee en strand zoeken. Het bekende strand de Gouden Hoorn ligt op slechts 15 minuten rijden. En wie op ontdekkingstocht gaat zal altijd wel een mooie baai vinden waar het zelfs in de zomer niet druk is. De lange zomeravonden in de charmante vissersdorpen van het eiland zijn onvergetelijk; met het hele gezin flaneren langs de waterkant, een verse zeebaars eten in een lokale taverne, met uitzicht op de bootjes en het kabbelende water van de Adriatische zee.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Nono Ban!

Locatie camping Nono Ban, Dalmatië

GPS: 43.29258, 16.72001
±1759 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Nono Ban

Lodge Holidays verhuurt op camping Nono Ban lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs