Kindvriendelijke duincamping kust van Jutland
Overdekt zwembad, kinderbad, sauna, stoombad
Camping ligt direct aan zee/strand
Hoogseizoen Nederlandse animatie
Speeltuin, springkussens, trampolines
West Kust Route, 6000 km. fietsroute

Boeken op camping Nordso? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Nordso, Midden-Jutland

Camping Nordso ligt direct achter de duinen van Hvide Sande, op een paar passen lopen van het strand. Dit is een van de fijnste gezinscampings in Denemarken.
Op de camping vinden we een groot buitenzwembad, een groot overdekt zwemparadijs, met glijbaan, sauna, ,jacuzzie en het stoombad. Natuurlijk moeten we ook het restaurant, cafe en supermarkt niet vergeten. In het hoogseizoen, juli en augustustus, is er Nederlands animatie

Nordso ligt in een mooi recreatiegebied, de westkust van Denemarken heeft vele lagunes, eilanden, schiereilanden en landtongen. Voor de waterratten dus genoeg te doen. Voor de fietsers is het een ideaal fietsgebied. De Deense westkust is zeer populair door de mooie natuur en het zachte klimaat. Van juni t/m oktober vindt in Hvide Sande het strandskulpturenfestival plaats! Een bezoek aan attractiepark Legoland mag natuurlijk niet ontbreken. Legoland bevindt zich op ongeveer een uur rijden van camping Nordso! Bezoek ook eens de mooie stad Ringkøbing, hier kun je fijn winkelen.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Nordso!

Locatie camping Nordso, Midden-Jutland

GPS: 55.94917, 8.15167
±800 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Nordso

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Stacaravan Comfort Camp2Relax max. 5 pers.) en Camp2Relax (Camp2Relax stacaravan max. 4+1 pers.).