Oree de Deauville

8.0
Middel
3000 m

Boeken op camping Oree de Deauville? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Oree de Deauville

 
 

Accommodaties op camping Oree de Deauville

Over camping Oree de Deauville, Normandië

Aan de Noordkust van Frankrijk ligt de populaire camping l'Orée de Deauville, met een ideale ligging tussen de 2 bekende steden Caen en Le Havre en nog een aantal andere karakteristieke plaatsen. Camping l'Orée de Deauville ligt in Normandië langs de bekende bloemenkust, “la Côte Fleurie”, in Vauville en Auge, een charmant, authentiek dorpje op 3,5 km van Deauville en Trouville in een bosrijke, kalme en rustgevende omgeving. De camping biedt een ontspannend verblijf aan in een gezellige, vriendelijke sfeer.

Op de camping is een verwarmd zwembad en er zijn ruime, afgebakende kampeerplaatsen onder de bomen.Je kunt genieten van de watersport, tafeltennis, thalassotherapie, spa, leuke fiets- en wandelroutes door de mooie natuur, vissen en niet te vergeten het zwembad. Heb je je eigen fiets niet bij je? Geen nood, op camping L’Orée Deauville zijn fietsen te huur. Voor de inwendige mens is er een (snack)bar.

Voor jong en oud zijn er tal van recreatieve en sportieve activiteiten te beleven op deze top camping. Deauville is een mooie plaats om tijdens je kampeervakantie op camping L’Orée Deauville te bezoeken. Het is de parel aan de Côte Fleurie of Bloemenkust.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Oree de Deauville!

Locatie camping Oree de Deauville, Normandië

GPS: 49.3218, 0.060058
±584 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Oree de Deauville

Tohapi verhuurt op camping Oree de Deauville stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs