Park Delle Rose

8.0
Middel
direct
Gezellige familiecamping
Direct aan het Gardameer
Zwembaden met glijbaan (open ca. 23/4-25/9)
Animatie (ca. 1/6-6/9)

Boeken op camping Park Delle Rose? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Park Delle Rose

Over camping Park Delle Rose, Gardameer

Op zoek naar een camping direct aan het Gardameer? Camping Park Delle Rose ligt op slechts 2 kilometer van het leuke havenplaatsje Lazise. Wanneer je het kleine landweggetje afrijdt dat je van de drukke hoofdweg naar de camping brengt, heb je een schitterend uitzicht over het Gardameer. Het eerste dat op zal vallen is de bloemenpracht bij het restaurant vooraan de camping. Vervolgens kun je je verbazen over de ruime speelvelden, compleet met speeltuin en minigolf, en het zwembad waar je vervolgens langskomt.

De camping loopt langzaam af naar het Gardameer. Ophet zandstrand is ook een speeltuintje voor de kinderen. Boten zijn in het zwemmersgedeelte niet toegestaan, en het water wordt maar langzaam dieper. Veilig voor de kinderen dus. Het zwembad van Delle Rose is een kindvriendelijk zwemcomplex. Zo is er een lange glijbaan welke uitkomt in het grote bad en een kinderbadje met een kleine glijbaan.

Een team van sport- en spelinstructeurs staat iedere dag voor de gasten klaar om de leukste activiteiten te organiseren en tevens kun je surf-, zwem- en/of tennisles krijgen. In het amfitheatertje op de camping zijn ook ‘s avonds regelmatig leuke shows of disco.

Wanneer je besluit om eens een dagje buiten de camping door te brengen, dan raden wij een bezoekje aan Verona aan. De arena, waar in het hoogseizoen opera’s worden opgevoerd, is zeker het bekijken waard. De kinderen doet je een plezier door een dagje pretpark Gardaland of een dagje waterpark Caneva. Het leuke vestingstadje Lazise ligt op 1 kilometer afstand van de camping.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Park Delle Rose!

In de omgeving van camping Park Delle Rose

 Caneva World

Een van de grootste waterparken in Italië is Caneva World. Zowat direct aan het Gardameer gelegen, zuidelijk van het plaatsje Lazise. Het park bestaat uit twee delen, Aqua Paradise en Movieland. Het Aqua Paradis bestaat uit glijbanen, watervallen en wildwaterbanen. In Movieland kun je spannende shows en diverse stuntvoorstellingen bijwonen.

 

 Verona

Niet ver van het Gardameer vind je de stad Verona, Een stad die zijn bekendheid vooral te danken heeft aan de Opera. Op het grootste plein Piazza Bra ligt deze Romeinse Arena. Mocht je Verona bezoeken, kijk dan of je een van de opera's (Aida, Carmen, Il Trovatore, La Traviata etc) die in de maanden juli/augustus, 4 tot 5 keer per week worden uitgevoerd, kunt bijwonen. Ook kun je in Verona het huis van Giulietta (Romeo en Julia) bezoeken.

 

 Gardaland

Gardaland in Castelnuova del Garda is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Behalve het themapark is er hier ook een theater waar Broadwaymusicals worden opgevoerd. Er zijn zo'n vijftig verschillende attracties in het park, waarvan de populairste zijn: "Magic Mountain", "Sequoia Adventure", "Fuga da Atlantide" ,Magic House, "Raptor" en "Blue Tornado".

Het 55 ha grote park omvat ook nog een groot kinderthemaland genaamd "Fantasy Kingdom", met de parkmascotte Prezzemolo in de hoofdrol.

 

Locatie camping Park Delle Rose, Gardameer

GPS: 45.48919, 10.73187
±1207 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Park Delle Rose

Op camping Park Delle Rose wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Roan Camping Holidays, Go4Camp, Rent-a-Tent en ViaLora verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten.