Pian d'Oneda

Klein
direct
Familiecamping aan het Idromeer
Zwembad begin juni/begin sept
Privéstrand aan Idromeer
Kinderspeeltuin

Boeken op camping Pian d'Oneda? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Pian d'Oneda, Lombardia

Kamperen aan het Idromeer? Camping Pian d’ Oneda heeft alles om fijn vakantie te vieren: een zwembad met zonneterras, een minimarkt, sportfaciliteiten en een restaurant. Camping Pian d’ Oneda een kleine familiecamping, gelegen in de Dolomieten aan het Idromeer. Op dit vakantiepark staan een aantal stenen bungalows met eigen parkeerplaats.

De camping ligt aan de noordkant van het mooie, rustige Idromeer bij de plaats Ponte Caffaro, op 1.157 km vanaf Utrecht. Op het meer kun je surfen of op de houten vlotten lekker dobberen. Voor dagtripjes kun je naar Anfo of Idro, kun je wat verder weg, dan zijn bijvoorbeeld Milaan, Verona of Venetië een optie. Ook ligt het Gardameer in de buurt, waar nog veel meer plaatsen liggen die je kunt bezoeken.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Pian d'Oneda!

In de omgeving van camping Pian d'Oneda

 Caneva World

Een van de grootste waterparken in Italië is Caneva World. Zowat direct aan het Gardameer gelegen, zuidelijk van het plaatsje Lazise. Het park bestaat uit twee delen, Aqua Paradise en Movieland. Het Aqua Paradis bestaat uit glijbanen, watervallen en wildwaterbanen. In Movieland kun je spannende shows en diverse stuntvoorstellingen bijwonen.

 

 Verona

Niet ver van het Gardameer vind je de stad Verona, Een stad die zijn bekendheid vooral te danken heeft aan de Opera. Op het grootste plein Piazza Bra ligt deze Romeinse Arena. Mocht je Verona bezoeken, kijk dan of je een van de opera's (Aida, Carmen, Il Trovatore, La Traviata etc) die in de maanden juli/augustus, 4 tot 5 keer per week worden uitgevoerd, kunt bijwonen. Ook kun je in Verona het huis van Giulietta (Romeo en Julia) bezoeken.

 

 Gardaland

Gardaland in Castelnuova del Garda is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Behalve het themapark is er hier ook een theater waar Broadwaymusicals worden opgevoerd. Er zijn zo'n vijftig verschillende attracties in het park, waarvan de populairste zijn: "Magic Mountain", "Sequoia Adventure", "Fuga da Atlantide" ,Magic House, "Raptor" en "Blue Tornado".

Het 55 ha grote park omvat ook nog een groot kinderthemaland genaamd "Fantasy Kingdom", met de parkmascotte Prezzemolo in de hoofdrol.

 

Locatie camping Pian d'Oneda, Lombardia

GPS: 45.8118, 10.5217
±1136 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Pian d'Oneda

Vacanceselect verhuurt op camping Pian d'Oneda chalets,bungalows of appartementen (Bungalow 2 slk. 4 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs