Piani di Clodia

8.0
Groot
direct
Kindvriendelijke camping aan Gardameer
2 zwembadcomplexen
zwembaden met waterglijbaan
Aquaspeeltuin voor de jongste bezoekers
Verona bezoeken (dagtrip)
Watersport op Gardameer
Tennisbaan, trimbaan, sportveld

Boeken op camping Piani di Clodia? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Piani di Clodia

Over camping Piani di Clodia, Gardameer

Camping Piani di Clodia is een fijne gezinscamping met een fijne ligging direct aan het Gardameer. Kampeerders op Vier Sterren camping Piani di Clodia hebben het goed getroffen! Het mooie, ruime terrein ligt aan het geliefde Gardameer met gezellige strandjes en de voorzieningen zijn van een uitstekend niveau. Op deze Vier Sterren Camping kun je logeren in o.a. luxe stacaravans.

Vooral de kinderen boffen: er zijn 2 zwembadcomplexen waaronder zwembaden met fonteintjes, waterglijbanen en een soort aquaspeeltuin en diepere zwembaden voor wat oudere gasten. Op de terrassen rondom staan ligbedden en parasols voor je klaar. Een prima plekje om van de zon te genieten, ook als de kinderen een middagje meedoen met de vrolijke spelletjes en sportactiviteiten die regelmatig worden georganiseerd. Op de tennisbanen, de trimbaan, het voetbalveldje en basketbalterrein kun je ook zelf sportief bezig zijn. ’s Avonds kun je genieten van de lekkernijen in het sfeervolle restaurant, de pizzeria of bij een van de bars. En op de fiets (verhuur ter plaatse) of met de auto kun je de prachtige omgeving verkennen.

Even de camping af? Het plaatsje Lazise is goed te bereiken via de wandelboulevard. Aan deze kant van het meer liggen mooie dorpjes met gezellige promenades en ook de natuur is vlakbij. Een uitstapje iets verder weg? Dan is Verona een aanrader (beroemd is de openlucht Arena waar ’s zomers opera’s worden opgevoerd), de oude stadjes in de buurt of de andere Noord-Italiaanse meren (Como, Idro, Lago Maggiore). En overal proef je die heerlijke Italiaanse sfeer!

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Piani di Clodia!

In de omgeving van camping Piani di Clodia

 Caneva World

Een van de grootste waterparken in Italië is Caneva World. Zowat direct aan het Gardameer gelegen, zuidelijk van het plaatsje Lazise. Het park bestaat uit twee delen, Aqua Paradise en Movieland. Het Aqua Paradis bestaat uit glijbanen, watervallen en wildwaterbanen. In Movieland kun je spannende shows en diverse stuntvoorstellingen bijwonen.

 

 Verona

Niet ver van het Gardameer vind je de stad Verona, Een stad die zijn bekendheid vooral te danken heeft aan de Opera. Op het grootste plein Piazza Bra ligt deze Romeinse Arena. Mocht je Verona bezoeken, kijk dan of je een van de opera's (Aida, Carmen, Il Trovatore, La Traviata etc) die in de maanden juli/augustus, 4 tot 5 keer per week worden uitgevoerd, kunt bijwonen. Ook kun je in Verona het huis van Giulietta (Romeo en Julia) bezoeken.

 

 Gardaland

Gardaland in Castelnuova del Garda is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Behalve het themapark is er hier ook een theater waar Broadwaymusicals worden opgevoerd. Er zijn zo'n vijftig verschillende attracties in het park, waarvan de populairste zijn: "Magic Mountain", "Sequoia Adventure", "Fuga da Atlantide" ,Magic House, "Raptor" en "Blue Tornado".

Het 55 ha grote park omvat ook nog een groot kinderthemaland genaamd "Fantasy Kingdom", met de parkmascotte Prezzemolo in de hoofdrol.

 

Locatie camping Piani di Clodia, Gardameer

GPS: 45.48167, 10.72889
±1145 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Piani di Clodia

Op camping Piani di Clodia staan meerdere kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en Suncamp (stacaravan MS Special). Verder verhuren TUI en Suncamp op deze camping , en bungalow f3. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.