Plage Sud (Campéole)

7.5
Groot
800 m
<b>Campéole</b> Campéole is een keten van campings met vakantieverblijven ontworpen door André Trigano. Campéole cam...
Camping ligt 800 m. van kust
Zwembad met kinderbad
Animatie voor jong en oud
Watersport, surfen, kitesurfen
Avonturenpark
Fiets- en wandelpaden

Boeken op camping Plage Sud (Campéole)? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Plage Sud (Campéole)

Over camping Plage Sud (Campéole), Aquitaine / Les Landes

Camping Plage Sud ligt op enkele honderden meters van Atlantische kust in Frankrijk en te midden van eeuwenoude pijnbomen die voor een aangename schaduw zorgen. Alles is op wandelafstand. Of je nu naar het strand wilt, de bioscoop, de disco of de supermarkt. Erg handig!

In het hoogseizoen kun je op Campéole Plage Sud genieten van een verwarmd zwembad met kinderbad. Voor de rest zijn er de nodige voorzieningen voorhanden op het gebied van recreatie, maar ook culinair. Camping Plage Sud beschikt o.a. over wat winkeltjes, een multisportterrein, een snackbar met terras en een grote speeltuin. Op de camping is volop animatie, maar ook het badplaatsje Biscarosse-Plage is erg levendig. Deze camping in Frankrijk is erg gericht op tieners.

In het naburige avonturenpark zijn er tal van survivalactiviteiten. Ook kunt u golfen, karten en is er een quadpiste binnen een straal van 10 km. Natuurlijk zijn allerlei watersporten mogelijk en is het binnenland een perfect fiets- en wandelgebied. U hoeft zich niet te vervelen, want het Office du Tourisme organiseert elke zomer een indrukwekkend aantal culturele en folkloristische evenementen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Plage Sud (Campéole)!

In de omgeving van camping Plage Sud (Campéole)

 Dune du Pilat

La Dune du Pilat (ook wel Dune du Pyla) is de hoogste duin van Europa en een toeristische attractie.

Het duin strekt zich over 500 meter uit van oost naar west en over drie kilometer van noord naar zuid, nabij het Bassin d'Arcachon en bevat ongeveer 60 miljoen kubieke meter zand. Hij bevindt zich op het grondgebied van de Franse gemeente La Teste-de-Buch, nabij Arcachon (Gironde), te midden van de Landes de Gascogne. La Dune du Pilat steekt 107 meter boven de zeespiegel uit, ook al lijkt het erop dat hij in de loop der jaren lager wordt.

 

Locatie camping Plage Sud (Campéole), Aquitaine / Les Landes

GPS: 44.43957, -1.24545
±1120 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Plage Sud (Campéole)

Suncamp verhuurt op camping Plage Sud (Campéole) bungalowtenten (bungalowtent Bengali), stacaravans (stacaravan 6 pers.), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs