Podersdorf am See

8.0
Groot
direct
Direkt aan de Neusiedler See
Uitgestrekt weideland met loofbomen

Boeken op camping Podersdorf am See? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 TOURCARAVAN BOEKEN

Camping Podersdorf am See

Over camping Podersdorf am See, Burgenland

Camping Podersdorf am See ligt op een 7,5 ha groot, lang uitgestrekt weideland met loofbomen, direkt aan de Neusiedler See – het grootste steppenmeer –. Deze camping nodigt tot een aktieve vakantie uit. Er is een bakkerij, minimarkt en hondendouche direkt bij de camping. Restaurant en imbiss in de direkte nabijheid, de supermarkt is 1,5 km verwijderd.

De camping heeft een 500 m lang en 20 m breed kiezelstrand, ligweide, aangrenzend een openbaar strandbad (gratis voor gasten) met een riet begroeide oever.

Er is tafeltennis, midgetgolf, basketbal, St. Martins Therme (8 km), golfplaats (11 km), surf en zeilparadijs, wijd vertakt rijwielpadennet, verhuur van fietsen, wandel en paardrijpaden, manege (2 km), surfschool, tennis, beachvolleybal, kinderspeelplaats en kinderanimatie (midden juli tot eind augustus).


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Podersdorf am See!

In de omgeving van camping Podersdorf am See

 Wenen

De hoofstad van Oostenrijk, Wenen heeft zoveel te bieden. Bijzondere, culturele en historische bezienswaardigheden. Bezoek zeker Schönbrunn. Dit mooie paleis ligt ongeveer 6 kilometer van het centrum van Wenen. Bij Wenen horen zowel de St. Stephansdom op de St. Stephansplatz als het Hofburg Paleis (met het Sissi museum) bij de Michaelerplatz, maar ook het reuzenrad (die Fiaker). Of wil je Wenen gewoon kort bezoeken, maak dan een tocht in een koets door het centrum of breng een bezoek aan de Naschmarkt met de meer dan 120 marktkramen waar je een diversiteit aan eten van over de hele wereld vindt (hele week behalve zondag).

 

Locatie camping Podersdorf am See, Burgenland

GPS: 47.85417, 16.82639
±1189 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Podersdorf am See

Gebetsroither verhuurt op camping Podersdorf am See chalets,bungalows of appartementen, tourcaravans (Tourcaravan max. 4+1p AC).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs