RCN De Flaasbloem

8.0
Middel
RCN camping
Camping in Chaamse bossen
Binnenzwembad en waterspeelparadijs
Ven/ visvijver midden op het terrein
Recreatieteam van april t/m okt
Kampeerplaatsen met boomhut
Efteling, Beekse Bergen, Plopsa indoor
Breda, Baarle Nassau
Fietsen en wandelen

Boeken op camping RCN De Flaasbloem? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping RCN De Flaasbloem

 
 

Accommodaties op camping RCN De Flaasbloem

Over camping RCN De Flaasbloem, Noord-Brabant

Vakantiepark en camping RCN De Flaasbloem ligt in de Chaamse bossen in de provincie Noord-Brabant. Op deze camping zijn diverse voorzieningen voor jong en oud. Het overdekte kleine zwembad heeft een jetstream en een bubbelhoek. Buiten vind je een leuke waterspeeltuin.

Op verschillende plaatsen op het terrein zijn speeltoestellen aanwezig. Niet alleen de klimberg met de diverse speeltoestellen is een feest voor de kinderen. Een annimatieteam zorgt van april tot en met oktober en schoolvakanties voor volop vermaak, zoals film, kindertheater, knutselen en spelletjes. Voor de Kinderen beneden de 10 jaar is er een waterspeelparadijs met waterspuwende speeltoestellen, bruggen en glijbanen. Er is een gezellig restaurant met binnentuin, natuurlijk is er ook een snackbar en een winkel.

RCN camping de Faasbloem is gelegen in de bossen, dus leent deze omgeving zich bij uitstek voor het maken van wandel- en fietstochten. In het op 2 km afstand gelegen plaatsje Chaam zijn er allerhande winkels te vinden, maar het grensdorp Baarle- Nassau en Baarle- Hartog, (de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog. Deze vormen is het merkwaardigste dorp ter wereld: 30 stukjes België en Nederland die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen.) zijn ook niet ver van deze camping gelegen. Natuurlijk zijn de grote steden Breda en Tilburg zeker de moeite waard of een bezoek aan Belgie, Antwerpen is binnen een half uur te bereiken. Attractieparken de Beeksebergen en de Efteling zijn voor de kinderen een feest.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping RCN De Flaasbloem!

In de omgeving van camping RCN De Flaasbloem

 Efteling

 

Locatie camping RCN De Flaasbloem, Noord-Brabant

GPS: 51.49532, 4.89688
±84 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vlakbij en ook interessant!


Boeken op RCN De Flaasbloem

RCN verhuurt op camping RCN De Flaasbloem lodgetenten met sanitair (Lodge-safaritent max. 5 personen), stacaravans (Stacaravan max. 4 personen 2 slk.), chalets,bungalows of appartementen (Chalets en bungalows, Finse Lodges max. 5-6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs