RCN de Potten

8.5
Middel
direct
RCN camping
Vakantiepark met kampeerplaatsen aan water
Watersport Sneekermeer, de Potten
Twee eigen jachthavens
Restaurant met terras aan water
Recreatieteam biedt leuke activiteiten aan
Zeilles op de Potte
Botenverhuur op RCN de Potten
Ontdek het Friese merengebied

Boeken op camping RCN de Potten? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 
 

Accommodaties op camping RCN de Potten

Over camping RCN de Potten, Friesland

Ben je op zoek naar een fijn vakantiepark/camping aan het Sneekermeer in Friesland. Het kindvriendelijke vakantiepark RCN de Potten heeft 2 kampeer-havens, kampeerterreinen die aan en bij het water liggen.De watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn twee eigen jachthavens, een aan het Sneekermeer en een aan de Grote Potten. Alle RCN-vakantieparken in Nederland hebbben in de zomer elke week een speciaal thema: er zijn in totaal 8 zomerspecials. De zomer wordt zo wel heel speciaal!

Zeilen, surfen, waterskiën, kanoën, waterfietsen, zwemmen, vissen,... camping de Potten (direct verbonden met het Sneekermeer!) is dé watersportcamping ( een bijzondere campingplek) bij uitstek. Honger van al die wateractiviteiten? Op dit vakantiepark ligt een fijn restaurant met terras aan het water.

De ruime, luxe kampeerplekken liggen op riante grasvelden met vol– of halfzicht op het water. In het mooi ontworpen hoofdgebouw tref je elkaar in de recreatiezaal, haal je verse croissants of een patatje voor bij de tent. Op alle Nederlandse parken vind je een fossielenveld. RCN heeft daar schatten in begraven die miljoenen jaren oud zijn. Kom je ook zoeken? Ook voor de ouderen (tot een jaar of 18) worden spel- en sporttoernooien, speurtochten en filmavonden georganiseerd.

Vanaf De Potten vaar je zo het Sneekermeer op. Een levendige plas waar iedere watersporter z’n hart kan ophalen, of ontdek hetzelfde gebied op de fiets en zie vanaf een levendig terras sloepen, zeiljachten en oud-Hollandse platbodems voorbijglijden. Maar je kunt ook het Jopie Huisman museum in Workum bezoeken of oude vissers op de leugenbank naast het Sylhús in Hindeloopen tot een praatje verleiden.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping RCN de Potten!

Locatie camping RCN de Potten, Friesland

GPS: 53.02666, 5.722351
±140 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vlakbij en ook interessant!


Boeken op RCN de Potten

RCN verhuurt op camping RCN de Potten chalets,bungalows of appartementen (Bungalows en Chalets max. 4, 8 en 10 personen (vaak aan water)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs