Le Moulin de la Pique

8.4
Klein
direct
RCN camping
Beste familiecamping van Europa (Alan Rogers)
4 zwembaden, spectaculaire glijbanen
Oud Frans landgoed
Vlakbij de rivier de Dordogne
Visvijver, recreatiemeer 5000 m²
Sportfaciliteiten, voetbal, midgetgolf, tennis
Kindvriendelijk, speeltuin, speelzolder

Boeken op camping Le Moulin de la Pique? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping Le Moulin de la Pique

 

Over camping Le Moulin de la Pique, Dordogne

Op het prachtige Franse landgoed, met 18e eeuwse gebouwen staat de viersterrencamping le Moulin de la Pique. Exotisch aangelegde tuinen met beekjes en een groot meer maken deze camping een unieke vakantiebestemming, waar al het mogelijke is gedaan om hun gasten een onvergetelijk vakantie te bezorgen.

Deze camping heeft in 2014 de Alan Rogers runner up family campsite award gewonnen en is daarmee bekroond tot de beste familiecamping van Europa! Dat komt door het prachtige landgoed en de fantastische zwembaden.

In het karakteristiek hoofdgebouw huist de receptie, een winkeltje met iedere dag vers brood of croissant en op de verdieping een restaurant. Op het prachtig aangelegd terras is het goed verblijven na een dag genieten van de streek of tijdens je verblijf op de camping. Met zijn 4 zwembaden voorzien van bijzondere glijbanen zal het moeilijk worden om de kinderen mee de camping af te krijgen.

Ook op het 5000m2 groot recreatiemeer kan je heerlijk met een bootje rondpeddelen of een hengeltje uitgooien. Overal op de camping zijn er speeltuinen te vinden en ontbreekt de tennisbaan niet. Een balletje trappen op het speelveld of een partijtje jeu-de-boules spelen behoord erbij op een Franse camping. Het recreatieteam is er voor jong en oud en organiseert dagelijks allerlei activiteiten zoals kinderspelen, excursies, servivtochet, kano- of kajak tochten, excursies en spannede avondspellen. Op de receptie helpen ze je graag met het vinden van uitgekiende wandel- en toertochten. Er is een WiFi hotspot tegen betaling.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Moulin de la Pique!

Locatie camping Le Moulin de la Pique, Dordogne

GPS: 44.7619, 1.0144
±1050 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Le Moulin de la Pique

Camping Le Moulin de la Pique biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
ColorCamp, Koko Holidays, Rent-a-Tent, ViaLora en Suncamp verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door Koko Holidays. Koko Holidays verhuurt hier lodgetenten. Glamping is het nieuwe kamperen!