RCN Toppershoedje

8.2
Klein
200 m
RCN camping
Aan het breedste strand van Nederland bij Ouddorp
Watersportmogelijkheden
Wandel-en fietsgebied
Natuurgebied “De Kwade Hoek”,
Ontdek Goeree-Overflakke/Zeeland
Haven van Stellendam
Fijn restaurant, kindvriendelijk
Nieuw: 2 persoons houten chalet

Boeken op camping RCN Toppershoedje? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping RCN Toppershoedje

 
 

Accommodaties op camping RCN Toppershoedje

Over camping RCN Toppershoedje, Zuid-Holland

Camping RCN Toppershoedje ligt op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, slechts door duinen gescheiden van het prachtige brede Noordzeestrand niet ver van het gezellige plaatsje Ouddorp.

De camping ligt op vijf minuten loopafstand van de zee, het strand en de duinen. Het is hier heerlijk relaxen voor je tent, met de zilte zeelucht in je neus. Hoog boven je cirkelen zeemeeuwen in de blauwe lucht… Vakantie! Behalve alle mogelijke balsporten, vliegeren, zwemmen en vissen kun je aan het strand ook spannende watersporten beoefenen zoals kitesurfen, surfen en strandzeilen. Voor de kleintjes is het verblijf aan het strand sowieso een hele belevenis.

Een warm croissantje, een snelle lunch, een uitgebreid driegangendiner, de croissanterie en het gezellige restaurant zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat ingesteld op het verzorgen van hun gasten. Het knusse restaurant met terras is geopend van eind maart tot eind oktober.

De animatie laat niks te wensen over: met activiteiten als waterwedstrijden en filmavonden houdt het recreatieteam de kinderen de heerlijk bezig. Tenzij de kinderen liever op eigen houtje een mooi zandkasteel bouwen op het strand, of graven naar oude schatten in het fossielenveld. WIFI op het park.

De zee en het strand, veel meer heb je niet nodig om eindeloos te kunnen zonnen, zwemmen of langs de vloedlijn slenteren. Ook een strandrit te paard is een van de mogelijkheden. In de levendige badplaats Ouddorp is het altijd gezellig druk. Een perfecte plek om na een mooie tocht neer te ploffen op het terras van een van de eetcafés.

Cultuurliefhebbers mogen het middeleeuwse stadje Goedereede met zijn schitterende monumenten niet missen. Je kunt er de toren uit het jaar 1111 beklimmen of een bezoek brengen aan een van de vele kunstenaarsateliers. In natuurgebied De Kwade Hoek voeren zoet en zout een eeuwige strijd. Het resultaat is een dynamische, wilde natuur vol geulen en kreken, waar zeldzame schoonheden als orchideeën groeien.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping RCN Toppershoedje!

Locatie camping RCN Toppershoedje, Zuid-Holland

GPS: 51.8229, 3.9161
±110 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vlakbij en ook interessant!


Boeken op RCN Toppershoedje

RCN verhuurt op camping RCN Toppershoedje chalets,bungalows of appartementen (Vakantiebungalows 4-6/Chalets voor 2/4 pers/appart 2 pers).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs