Resort Arcen

7.4
direct
Groen park bij Maasduinen en Peel
Koos Konijn
Meer met zandstrand
Binnenbad

Boeken op camping Resort Arcen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
Foto's camping Resort Arcen

Camping Resort Arcen

 

Over camping Resort Arcen, Limburg

Een kindvriendelijk ruim opgezet park dat is vakantie resort Arcen. Je hoeft jezelf geen minuut te vervelen want de voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Er is een overdekt zwembad met kleuterbad en een leuk zwemmeertje met strand. Voor de jongste bezoekers is er een leuke kinderboerderij en kun je samen een balletje slaan bij de midgetgolfbaan. Het recreatieteam zorgt voor leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties, en natuurlijk kom je hier en daar ook Koos Konijn tegen. En dat alles in fijne comfortabele chalets/villa's.

Dit luxe en zeer complete park ligt in het prachtige Noordlimburgse landschap aan de Maas, verscholen tussen bos en weide, in een licht glooiend, pittoresk landschap. In het zeer complete centrumgebouw vind je talloze recreatieve en horecavoorzieningen. In de omgeving van het bourgondische Arcen, ook wel 'De Parel aan de Maas' genoemd, zijn uitstekende mogelijkheden om dagjes uit te gaan.

ca. 2,5 km van Arcen en ca. 16 km van de gezellige winkelstad Venlo. Vlak over de Duitse grens vindt u de zijdestad Krefeld en het mondaine Düsseldorf.
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Resort Arcen!

Locatie camping Resort Arcen, Limburg

GPS: 51.4803, 6.21291
±141 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Resort Arcen

Roompot Vakanties verhuurt op camping Resort Arcen (Stacaravan 6 personen) chalets,bungalows of appartementen (Diverse chalets en villa's max. 4 tot 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs