Kleine, intieme familiecamping
Zwembad met kinderbad
Sport- en ontspanningsfaciliteiten
Op 500 meter van het Gardameer
Bezoek Salò en Gardaland

Boeken op camping Rolli? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Rolli, Gardameer

Camping Rolli ligt in het bekende plaatsje Manerba del Garda, één van de mooiste plekjes aan het Gardameer. Verscholen tussen het groen van eeuwenoude bomen bevindt Camping Rolli zich op slechts 500 m van het Gardameer. Op deze intieme familiecamping staan gastvrijheid, rust en ontspanning centraal. Op slechts 200 m afstand van de camping bevinden zich enkele gezellige restaurantjes en pizzeria's. Centraal op de camping ligt het zwembad met apart kinderbad. Naast het zwembad is een bar, waar u ook kleine snacks kunt kopen en heerlijk op het terras kunt zitten. Camping Rolli is de ideale camping voor families met kleine kinderen en de liefhebbers van rust en cultuur.

Manerba del Garda ligt aan een prachtige baai, onder de imposante "Rocca di Manerba" en tegenover het pittoreske eilandje "Isola dei Conigli". Vanuit het plaatsje Manerba zijn veel leuke excursies mogelijk, natuurlijk een boottocht over het meer maar ook een bezoek aan de levendige markt in Desenzano, de stad Brescia of de prachtige Golf van Salò.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Rolli!

In de omgeving van camping Rolli

 Caneva World

Een van de grootste waterparken in Italië is Caneva World. Zowat direct aan het Gardameer gelegen, zuidelijk van het plaatsje Lazise. Het park bestaat uit twee delen, Aqua Paradise en Movieland. Het Aqua Paradis bestaat uit glijbanen, watervallen en wildwaterbanen. In Movieland kun je spannende shows en diverse stuntvoorstellingen bijwonen.

 

 Verona

Niet ver van het Gardameer vind je de stad Verona, Een stad die zijn bekendheid vooral te danken heeft aan de Opera. Op het grootste plein Piazza Bra ligt deze Romeinse Arena. Mocht je Verona bezoeken, kijk dan of je een van de opera's (Aida, Carmen, Il Trovatore, La Traviata etc) die in de maanden juli/augustus, 4 tot 5 keer per week worden uitgevoerd, kunt bijwonen. Ook kun je in Verona het huis van Giulietta (Romeo en Julia) bezoeken.

 

 Gardaland

Gardaland in Castelnuova del Garda is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Behalve het themapark is er hier ook een theater waar Broadwaymusicals worden opgevoerd. Er zijn zo'n vijftig verschillende attracties in het park, waarvan de populairste zijn: "Magic Mountain", "Sequoia Adventure", "Fuga da Atlantide" ,Magic House, "Raptor" en "Blue Tornado".

Het 55 ha grote park omvat ook nog een groot kinderthemaland genaamd "Fantasy Kingdom", met de parkmascotte Prezzemolo in de hoofdrol.

 

Locatie camping Rolli, Gardameer

GPS: 45.56139, 10.55278
±1166 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Rolli

Vacanceselect verhuurt op camping Rolli stacaravans (Stacaravans max. 4 en 5 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs