Solcio ( Lago Maggiore )

8.0
Klein
direct
Direct aan het Lago Maggiore
Intieme familiecamping, ANWB erkend
Privé zandstrand aan een rustige baai
Uitstekend restaurant
Uitstapjes: Borromeïsche eilanden / Arona

Boeken op camping Solcio ( Lago Maggiore )? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Solcio ( Lago Maggiore )

Over camping Solcio ( Lago Maggiore ), Piemonte

Camping Solcio, slechts 1.5 ha. groot, ligt aan een rustige baai van het Lago Maggiore, tussen de toeristische plaatsen Stresa en Arona. Deze kleinschalige camping heeft een privé zandstrand en door de ligging de perfecte plek om de regio van het Lago Maggiore te ontdekken.

Gastvrijheid en hartelijkheid zijn kernwoorden, die van toepassing zijn op deze typisch Italiaanse camping, die door de ANWB is erkend. Rustzoekers en jonge gezinnen zullen hier een fantastische kampeervakantie beleven. Diverse bomen zorgen voor voldoende schaduw. Het terrein grenst direct aan het meer, waar Camping Solcio de beschikking heeft over een privé-strand en de mogelijkheid om boten ter water te laten en aan te leggen. Ook beschikt de camping over een gezellige bar en uitstekend restaurant. Zwembad en tennisbanen liggen op circa 1 km afstand.

In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor een leuk activiteitenprogramma. Voor de dagelijkse boodschapjes kun je terecht bij de kleine campingwinkel.

Vanuit Camping Solcio kunt u makkelijk leuke uitstapjes maken rondom het Lago Maggiore. Zo is een boottochtje naar de Borromeïsche eilanden een absolute aanrader. Ook de levendige plaatsjes Stresa en Arona, met hun gezellige weekmarkten, winkelstraten, terrasjes en een keur aan restaurants zijn erg leuk voor een uitstapje.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Solcio ( Lago Maggiore )!

Locatie camping Solcio ( Lago Maggiore ), Piemonte

GPS: 45.815, 8.55
±1075 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Solcio ( Lago Maggiore )

Vacanceselect verhuurt op camping Solcio ( Lago Maggiore ) stacaravans (Stacaravan 4+1p).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs