Ter Spegelt

8.0
SuperXL
direct
Fijne familiecamping in Noord-Brabant
Recreatieplas met glijbaan
Groot binnen zwembad
Duikschool op camping Ter Spegelt

Boeken op camping Ter Spegelt? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Ter Spegelt, Noord-Brabant

In de Kempen, het zuidelijk deel van Brabant en bovendien één van de mooiste gebieden van deze provincie, ligt camping Ter Spegelt, een vijfsterren recreatiecentrum met alle comfort, waar veel te beleven valt. Bos, heidegebieden en vennen zijn het kenmerk van de Kempen, maar Ter Spegelt biedt zoveel meer watervertier in een bosrijk gebied.
Uitgestrekte recreatieplassen, waar je kunt zwemmen, waterfietsen, snorkelen, duiken, kanoën en noem maar op. Is het weer een dagje wat minder, dan ga je toch gewoon zwemmen in het overdekte strandbad. Een enthousiast recreatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties en weekenden elke dag, leuke knutsel-, wandel-, fiets-, speel- en sportevenementen. Buiten ligt onder meer een mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan, reuzefontein en iets heel nieuws: de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. In de buitenlucht ligt ook een voetbalveld, een vliegerveld, een kinderboerderij, een minigolfbaan, een fietscrossbaan, een grote speeltuin en een grote trampoline.

Over het hele terrein van TerSpegelt zijn tientallen WIFI masten geplaatst voor draadloos internet op de plaats. Koop bij de receptie een toegangscode en je kunt tijdens de vakantie onbeperkt surfen.

De hartelijkheid en vriendelijkheid zijn niet alleen maar woorden, maar echte begrippen op Ter Spegelt. Zowel de omgeving van Kempen als de camping zijn bijzonder geliefd bij menig vakantieganger.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ter Spegelt!

In de omgeving van camping Ter Spegelt

 Efteling

 

Locatie camping Ter Spegelt, Noord-Brabant

GPS: 51.33837, 5.29354
±106 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Ter Spegelt

Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.