Terme 3000

7.4
Groot
Een vakantie vol waterpret!
Sensationele glijbanen
Veel ontspanningsmogelijkheden

Boeken op camping Terme 3000? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Terme 3000, Slovenië

Vakantiepark Terme 3000 in Morvaske Toplice is een van de grootste en best uitgeruste waterpretparken van Europa met 5000 m² waterplezier, op een grondgebied van 100 ha!
Na een uitbreiding, is er nu de sensationele "de aqualoop", een zeer steile glijbaan met duizelingwekkende looping, de eerste binnen Europa!

Er valt genoeg te doen, want er zijn maar liefst 22 binnen- en buitenbaden met verschillende kinder- en babybaden. Een deel van de baden zijn gezondheidsbaden met thermaal (donker) water uit een van de 7 bronnen die het complex rijk is (watertemperatuur tussen 27 en 35C ). Als even wat anders wil, kun je een bezoek brengen aan de sauna en het bubbelbad of geniet van een massage (tegen betaling). Elke dag kun je meedoen aan de ochtendgymnastiek, aquarobic en het fitnesscircuit.

Fietsen zijn te huur en je kunt een balletje slaan op het 18 holes golfterrein.

Het park heeft 5 verschillende restaurants, verschillende bars en winkels.

Door de centrale ligging tussen 4 landen is dit het ideale uitgangspunt voor een hele gevarieerde vakantie. Met de 530 km uitgezette fietspaden door het licht heuvelachtige gebied, de talrijke wandelpaden en de vele wijngaarden in de directe omgeving zal niemand zich hier een moment vervelen. In de omgeving is er vismogelijkheid em kun je paardrijden.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Terme 3000!

Locatie camping Terme 3000, Slovenië

GPS: 46.6834, 16.2198
±466 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Terme 3000

Suncamp verhuurt op camping Terme 3000 staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs