Village Mare Pineta

Groot
500 m
Aan een schitterende baai
Groot zwembad met toezicht
Animatieprogramma voor jong en oud

Boeken op camping Village Mare Pineta? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 

Over camping Village Mare Pineta, Veneto/Adriatische kust

Camping Village Mare Pineta staat garant voor mooie stacaravans en een gezellige sfeer aan de kust van Baia Sistiana bij Triëste, Italië. De naam zegt het al: 'zee en pijnboombossen'. Dit is 'natuurlijk' genieten.

De camping ligt aan een mooie, rotsachtige baai en is omringd door een pijnboombos. Het strand ligt op ca. 500 meter van de camping, en het centrum van Sistiana en Duino Aurisina vind je op ca. 1 km. De provinciestad Triëst, met de oude haven, ligt op zo'n 13 km afstand. Vanaf de camping zijn ook Slovenië (ca. 30 km) en Kroatië (ca. 60 km) gemakkelijk bereikbaar.

Het zwembad is het hele seizoen geopend. Badmuts is verplicht. Het kiezelstrand op ca. 500 meter is te bereiken met een gratis pendeltreintje. Je kunt er ook naartoe lopen via het Rilke-wandelpad, dat bekend staat om zijn panoramische uitzichten. De camping heeft een restaurant met afhaalmaaltijden en een pizzeria. Er is bovendien een minimarkt/bazaar met onder andere kranten en souvenirs.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Village Mare Pineta!

In de omgeving van camping Village Mare Pineta

 Aquapark Istralandia

Voor 41000m² waterplezier bezoek je aquapark Istralandia. Grote zwembaden, golfslagbad, hydromassage, kinderzwembaden met glijbanen, giga glijbanen, waterval met vrij val. Verder een amfitheater met diverse voorstellingen en activiteiten georganiseerd door een animatieteam. Kortom een dag vol waterplezier.

 

 Poreč

Bezoek je Poreč vanaf je camping? Deze leuke havenstad aan de westkust van Istrië is een toeristische topper aan de Adriatische Zee. Rondom Poreč liggen dan ook diverse campings en vakantieparken. Een stad met rijke cultuur en vele historische gebouwen en bezienswaardigheden. Bezoek zeker de Byzantijnse Euphrasius Basilica, in het centrum. De basiliek, de doopkappel, het atrium, het paleis en de fantastische mozaieken op de vloeren. Wandel de oude Decamanus, de hoofdstraat, af en laat je verrassen.

 

Locatie camping Village Mare Pineta, Veneto/Adriatische kust

GPS: 45.7722, 13.6244
±1284 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Village Mare Pineta

Pharos verhuurt op camping Village Mare Pineta stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs