Tentfactory

Tentfactory is de specialist voor een goedkope kampeervakantie in Tsjechie. Bungalowtenten, Tipis en Pods te huur.

Tentfactory, dé specialist voor Tsjechië.
Tentfactory biedt luxe bungalowtenten op topcampings in Tsjechië aan. Tsjechië moet je beleven. De cultuur, activiteiten en de overweldigende natuur maken van Tsjechië een fantastisch kampeer- en vakantieland.

Tentfactory verhuurt al sinds 2005 luxe tenten (voorheen Rent4tent) op de betere campings in Tsjechië. Deze jonge, betrouwbare en enthousiaste organisatie zal er alles aan doen om van je kampeervakantie een topvakantie te maken.

Zij selecteren elk jaar zelf de campings. Zij hanteren daarbij strenge criteria. Op de campings vind je altijd schoon en goed sanitair. De campings moeten gastvrij zijn, het hele gezin moet zich thuis voelen op de camping. Er moeten in de directe omgeving genoeg bezienswaardigheden en activiteiten aanwezig zijn. Daar komt nog bij dat de campings altijd hoog gewaardeerd worden door de ANWB.

Accommodaties Tentfactory
Behalve bungalowtenten verhuurt Tentfactory ook bijzondere accommodaties, zoals een drietal "glamping" Pod chalets (max. 4+ personen) en een luxe ingericht vakantiehuis (max. 8 pers.) allen op camping Chvalsiny.

Luxe Bungalowtent Tentfactory max. 6 personen.
De bungalowtenten zijn ruim 25m². De echte bedden in de slaapcabines hebben goede matrassen. In de tent vind je een uitgebreide keukenuitrustig en een koelkast met vriesvak.
De kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en op camping Chvalsiny en Kostelec zijn de plaatsen zelfs +130m². Bij de tent vind je genoeg ruimte voor de auto en evt. een eigen bijzettentje.

Luxe lodge tunneltent van Tentfactory.
Deze tunneltenten zijn een eigen ontwikkeling van Tentfactory. De tunneltent is 4x7m groot en staat op minimaal 400m2. De tent heeft een grote luifel en staat op een ruime houten vlonder. Er is ruimte voor 4 personen; voor meer personen is er ruimte voor een bijzetttentje.

Pod (knus chalet) max. 4 personen op camping Chvalsiny.
Kamperen in stijl kan in deze knusse accommodatie. De Pod (stulpje) is opgetrokken uit hout en je vindt er alle comfort voor een prettig veblijf. Uitgebreide keukenuitrusting en eigen sanitair. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en in het leefgedeelte een uitklapbank voor 2 personen.

De medewerkers van Tentfactory wensen hun gasten een fijne vakantie!
Lees meer »
Accommodatie van Tentfactory
 

1 camping van Tentfactory in Duitsland

Kleine familiecamping, centraal Duitsland
Gelegen in het groene hart van Weserbergland
Kinderclub in de ochtend
Speeltuintje voor de kleintjes
Klein zwembadje jongste bezoekers hoogseizoen
Diereweide voor de kleintjes
Campingplatz Am Niemetal is een kleine familiecamping in een prachtige omgeving aan de rand van natuurgebied Hannoversch-Münden in het Weserbergland. De camping licht in een mooi dal. Het riviertje de Nieme loopt dwars door de camping. De Tendi Lodge/safaritenten staan langs het riviertje de Nieme op mooie ruime plaats...
Boeken bij Tentfactory op deze camping:
Bekijk Prijs
Kleine familiecamping, centraal Duitsland
Gelegen in het groene hart van Weserbergland
Kinderclub in de ochtend
Speeltuintje voor de kleintjes
Klein zwembadje jongste bezoekers hoogseizoen
Diereweide voor de kleintjes
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo