Vacansoleil Camping Holidays

Vacansoleil is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in kampeervakanties.

Vacansoleil is nu niet te boeken via Huurtent.nl.

Vacansoleil Camping Holidays is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1969 in Eindhoven, en gespecialiseerd in verhuur van eigen bungalowtenten, stacaravans, safaritenten en andere luxe accommodatie op meer dan 500 campings in de meest populaire vakantielanden van Europa. Ook biedt Vacansoleil kampeerplaatsen en hebben zij een eigen campingketen van luxe familiecampings, Iris Parcs.

Vacansoleil is ook bekend als sponsor("mede mogelijk gemaakt door") van het populaire televisieprogramma Campinglife op RTL4, dat na 15 jaar jammergenoeg stopt (mei 2017). Ook heeft Vacansoleil jarenlang een eigen wielerploeg gehad, die mooie successen heeft geboekt in o.a. de Tour de France.

Vacansoleil heeft op bijn alle campings een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen, tieners en volwassenen, zodat je je nooit hoeft te vervelen tijdens de kampeervakantie. Speciaal voor de jongere gasten is er Camping Kids, Camping Kids mini met o.a. knutselen en spelletjes en Campingforyou speciaal voor tieners, en voor het hele gezin gezamelijke activiteiten met CampingFamily. Voor avontuurlijke vakantiegangers zijn er outdoor activiteiten met Camping Adventure en Camping For Two organiseert workshops, excursies, yogalessen en andere activiteiten voor stellen en andere liefhebbers. Alles onder leiding van enthousiaste en goed opgeleide animatoren. Wist je dat Vacansoleil een eigen opleidingsinstituut heeft, het Vacansoleil Training Centre, bedoeld voor zowel interne medewerkers als de seizoensmedewerkers en animatoren op de campings.

Vacansoleil onderscheidt zich van diverse andere aanbieders doordat ze vrijwel uitsluitend hun eigen tenten en stacaravans verhuren. Zo weet je zeker wat je krijgt en dat is wel zo fijn. Het aanbod stacaravans loopt van de gunstig geprijsde Fiji tot de riante Waikiki, en het aanbod tenten van de populaire Navajo en de moderne Ottawa tot de trendy Safaritenten als de Serengeti en de Kalahari.

Overzicht accommodaties

Fiji stacaravan

De Fiji is een comfortabele stacaravan voor een gunstige prijs. Maar alle luxe is aanwezig zoals je dat mag verwachten van een Vacansoleil stacaravan. Er is genoeg ruimte voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Bali stacaravan

De Bali vind je op de meeste campings, en dat is niet voor niets want deze stacaravan heeft een uitstekende prijs/kwaliteit. Favoriet voor een familievakantie, uitgerust met twee slaapkamers en veel bergruimte. In de Bali kun je terecht met maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Tahiti stacaravan

Meer luxe vind je in de Tahiti. Met twee badkamers is deze stacaravan bijzonder geschikt voor een vakantie met twee stellen of met tieners (of ouders) die toch hun eigen privacy willen. Vier volwassenen en twee kinderen is de maximale bezetting van de Tahiti.

Waikiki stacaravan

De grootste stacaravan is de Waikiki. Met drie slaapkamers, een ruime zithoek en alle voorzieningen die een groot gezin niodig heeft. De Waikiki is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen.

Glamping accommodaties

Vacansoleil biedt ook Glamping accommodaties, extra luxe tenten en mobilehomes met het outdoor camping gevoel maar wel van alle gemakken voorzien.

Bungalowtent Navajo

De Navajo is dé standaard bungalowtent van Vacansoleil. Al tientallen jaren lang favoriet voor de prijsbewuste kampeerder, maar wel met de inrichting van nu. Een comfortabele kampeervakantie voor een comfortabele prijs. Je verblijft hier met maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Bungalowtent Ottawa

De Ottawa is net zo groot als de Navajo, maar dan hoger en met rechte wanden. Daardoor is en voelt de tent veel ruimer. De Ottawa staat altijd op een houten vlonder zodat de vloer altijd horizontaal is en het regenwater buiten de tent blijft. Je kunt hier met z'n zessen in, vier volwassenen en twee kinderen.

Safaritent Serengeti

Een luxe safaritent voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind. Dat is de Serengeti. Met eigen badkamer, airco, een grote veranda en een complete keuken op een houten vlonder en met hardhouten palen is deze safaritent een stoer campingglampingverblijf.

Safaritent Serengeti XL

De Serengeti XL is een stuk groter dan de gewone Serengeti safaritent. Drie slaapkamers met hemelbed, bedstee of stapelbed zorgen voor ruimte voor 6 volwassenen. Een fijne moessondouche, de airconditioning en een speelhuisje voor de kinderen maken van de vakantie op de camping een superdeluxe beleving.

Safaritent Kalahari

De Kalahari is een luxe tent met rechte wanden en een flinke leefruimte. Het frame is van aluminium en de tent staat op een houten vlonder, die doorloopt in het terras. Zo sta je altijd horizontaal en stabiel. Vacansoleil heeft deze tenten midden in het bos staan en voorzien van een luxe en sfeervolle inrichting. Je slaapt hier met maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Safaritent overig

Vacansoleil biedt ook andere safaritenten aan, die per camping kunnen verschillen in uitvoering en inrichting.

Staanplaatsen

Je kunt bij Vacansoleil ook vaak staanplaatsen op de camping reserveren voor je eigen tent, camper of caravan. Zo boek je makkelijk en betrouwbaar. Vacansoleil heeft de staanplaatsen ingedeeld op Comfort, Comfort+ met tv-aansluiting en Grand Comfort met privé sanitair.


Vergelijkbare aanbieders op Huurtent.nl