Zoek je een Last Minute vakantie op camping of park? Kijk eens bij deze aanbieders

Boek je vakantie kort voor vertrek voor het grootste voordeel

Last minute, het is vaak de moeite waard om voor een vakantie op de camping te kiezen met een aantrekkelijke last minute aanbieding. De kortingen kunnen kort voordat je vertrekt, oplopen tot wel 50%! Het is natuurlijk heel aantrekkelijk je kampeervakantie te boeken met een mooie korting en toch een mooie accommodatie te selecteren met alle voorzieningen. De meeste kampeerorganisaties hebben een mooi overzicht met lastminute-aanbiedingen.

Wil of kun je op dit moment niet de hoofdprijs voor een luxe kampeervakantie betalen? Kijk dan zeker ook eens bij alle verhuurders met bungalowtenten. Een bungalowtent huren is sowieso goedkoper. Verder zullen zeker de kinderen het niet erg vinden. Een bungalowtent huren op een fijne camping is heel kindvriendelijk. Je hebt er veel ruimte, fijne bedden en genoeg vriendjes om mee te spelen.

Zoek in de minder bekende vakantieregio's en je zult versteld staan van de charmecampings die je daar tegen komt. Er zijn diverse organisaties die lastminute-korting geven op het verhuur van hun bungalowtenten zoals Canvas Holidays, Country Camp, Carazur, Koko Holidays, Greencamp en meer. Zie voor een volledig overzicht bij alle tentverhuurders.

Toch liever een luxe stacaravan, lodgetent, Sunlodge of andere bijzondere accommodatie? Luxe accommodaties op topcampings boeken, kan ook met lastminute-korting. Zie het overzicht stacaravanverhuurders. Bespaar dan eventueel op andere uitgaven. Neem fietsen mee en kook met lokale producten, dan beleef je de regio van heel dichtbij. Wandelen en fietsen en een verrassingspakketje met lekkere dingen voor onderweg hoeven niet veel te kosten! Kies eens voor een vakantieland dichtbij, zoals Duitsland, België of Noord-Frankrijk. Dat scheelt op zijn minst in brandstof en andere reiskosten.

** Disclaimer: Wij houden alle aanbiedingen van onze partners zo actueel en accuraat mogelijk bij. Het kan onverhoopt toch voorkomen dat er onjuiste informatie tussen staat. Bekijk daarom altijd goed de voorwaarden bij onze partners!

Aanbiedingen per camping vind je hier »