Weg van de regen, op naar de zon!

 5 Juli 2024   Typisch Fem

Last minute je kampeervakantie boeken


Last minute een zonnige campingvakantie in Zuid-Europa boeken? Je bent niet de enige die daar met dit weer stiekem – of minder stiekem – aan denkt. Een vakantie in eigen tuin klonk afgelopen winter - toen je vanuit de verwarmde woonkamer verlekkerd naar je tuinset en ligbed keek - nog heerlijk. Inmiddels staan die tuinstoel en dat ligbed vooral in de regen. En in nog meer regen. En dwalen jouw gedachten steeds meer af richting de Spaanse costa of Franse rivièra…

Vakantie in eigen land

Vastbesloten waren jullie. Dit jaar blijven jullie fijn in eigen land. Je zag jezelf al prinsheerlijk zitten in de achtertuin. Bikini en barbecue aan, kinderen in het opblaasbadje, vriezer vol met ijsjes; ook thuis kun je prima vakantievieren! Helaas heeft het de laatste tijd zo veel geregend en gewaaid dat dat opblaasbadje al lang drie straten verderop ligt. En die barbecue? Die heb je inmiddels vervangen door het gourmetstel. Niet echt het droomscenario voor je zomervakantie... Ook nu de kinderen bijna vakantie hebben, zet die Nederlandse zomer op z’n zachtst gezegd niet door. Tijd voor plan B!

Last-minute glampingvakanties

Want gelukkig voor jou - en al die andere mensen die last-minute hun vakantieplannen nog vorm moeten geven - is de tijd van last minutes aangebroken. Die laatste luxe kampeerplekken van o.a. Estivo, Eurocamp, Roan, Gustocamp en Suncamp? Comfortabele glampingaccommodaties van glampingorganisaties als Vodatent, Tendi, Villatent en Greencamp die vrij zijn gekomen door annulering? Die willen de campings en glampingaanbieders natuurlijk nog even verkopen. Fijn, want hierdoor kun jij kiezen uit tal van fijne glampingvakanties met korting. En die korting kan oplopen tot 40% of honderden euro’s per week. Zeker als je snel boekt en als een razende Roeland je koffers kunt pakken!

Voordelen van een last-minute campingvakantie

Twijfel je nog of je de tank vol gaat gooien en last-minute naar de zon gaat rijden? Open dan eens de weerapp op je telefoon. Of bedenk hoe vaak je die leuke zomeroutfits nou helemaal hebt kunnen dragen tot nu toe. Stel dat je kiest voor een voordelige last-minute vakantie naar het zuiden, dan ben je verzekerd van zon, zee en strand. Of zon, zwembad en ligbed. Vergeet dat opblaasbadje maar. Er is ongetwijfeld nog een beschikbare camping met zwemparadijs te vinden. Op veel campings staat bovendien een enthousiast animatieteam te popelen om jouw kinderen een fijne tijd te bezorgen. Wie weet kom jij zelfs wel aan dat boek toe? En dat alles voor een lagere prijs dan wanneer je je glampingvakantie vorig jaar al had vastgelegd. Heb jij even geluk als laatboeker!

Overzicht met last-minute aanbiedingen

Omdat we snappen dat er geen tijd te verliezen is, hebben we alle glamping last-minutes handig op onze aanbiedingenpagina gezet. Deze pagina werken we continu bij, dus jouw zomervakantie in een safaritent in Italië, Frankrijk, Spanje of een ander zonnig oord is in een paar klikken te vinden. Opbergen dat gourmetstel en inpakken die zonnebrand en badkleding dus. Jullie gaan alsnog voor een gezellige en zonnige zomervakantie op de camping. Bonnes vacances!Anderen lazen ook onze blogs over  last-minutelast-minuteskortingEurocampRoanEstivotravelSunlodgeSuncampVodatentVillatent