Tentfactory

Tentfactory is de specialist voor een goedkope kampeervakantie in Tsjechië. Bungalow- en tunneltenten te huur.

Tentfactory, dé specialist voor Tsjechië.
Tentfactory biedt luxe bungalowtenten op topcampings in Tsjechië aan. Tsjechië moet je beleven. De cultuur, activiteiten en de overweldigende natuur maken van Tsjechië een fantastisch kampeer- en vakantieland.

Tentfactory verhuurt al sinds 2005 luxe tenten (voorheen Rent4tent) op de betere campings in Tsjechië. Deze jonge, betrouwbare en enthousiaste organisatie zal er alles aan doen om van je kampeervakantie een topvakantie te maken.

Zij selecteren elk jaar zelf de campings. Zij hanteren daarbij strenge criteria. Op de campings vind je altijd schoon en goed sanitair. De campings moeten gastvrij zijn, het hele gezin moet zich thuis voelen op de camping. Er moeten in de directe omgeving genoeg bezienswaardigheden en activiteiten aanwezig zijn. Daar komt nog bij dat de campings altijd hoog gewaardeerd worden door de ANWB.

Accommodaties Tentfactory
Behalve bungalowtenten verhuurt Tentfactory ook een aantal tunneltenten.

Luxe Bungalowtent Tentfactory max. 6 personen.
De bungalowtenten zijn ruim 25m². De echte bedden in de slaapcabines hebben goede matrassen. In de tent vind je een uitgebreide keukenuitrustig en een koelkast met vriesvak.
De kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en op camping Chvalsiny en Kostelec zijn de plaatsen zelfs +130m². Bij de tent vind je genoeg ruimte voor de auto en evt. een eigen bijzettentje.

Luxe lodge tunneltent van Tentfactory.
Deze tunneltenten zijn een eigen ontwikkeling van Tentfactory. De tunneltent is 4x7m groot en staat op minimaal 400m2. De tent heeft een grote luifel en staat op een ruime houten vlonder. Er is ruimte voor 4 personen; voor meer personen is er ruimte voor een bijzetttentje.

De medewerkers van Tentfactory wensen hun gasten een fijne vakantie!

3 campings van Tentfactory

 
Kleinschalige camping
Dichtbij Cesky Krumlov
Chvalsiny op loopafstand
Theater/bios/disco voor jeugd
Zwem/vismeer op ca. 100 m
Gezellig restaurant
Gratis WiFi
Zoutwater zwembad van 200 m²
Camping Chvalsiny ligt In het zuiden van Tsjechië aan de rand van het pittoreske dorpje Chvalšiny in de bedding van de berg Klet. Camping Chvalšiny is zeker één van de leukste campings van Tsjechië bij het mooie natuurgebied Blanský les. Het is een prachtige camping in Zuid Bohem...
De prijzen van Tentfactory:
Bekijk Prijs
Kleine charmecamping aan Vidlakmeer
Nederlandse eigenaren
Zwemmen in het meer met strand
Wandelen, fietsen
Huisdieren aangelijnd (niet in accommodatie)
Historische steden en dorpen
Outdoorcentrum op 15 km.
Golfen op 23 km. van de camping
Ben je op zoek naar rust, ruimte en Nederlandse gastvrijheid in Tsjechië? Camping Vidlak vind je bij het plaatsje Opatov na Morave, in het zuiden van Tsjechië, en ligt op een mooi ruim terrein van meer dan 20.000m³. Een charmecamping prachtig gelegen aan een mooi meer en grenzend...
De prijzen van Tentfactory:
Bekijk Prijs
Groene camping
Rust en ruimte
Wandelen en fietsen
Praag op 60km afstand
Camping Horejany is een heel ruim opgezette camping, aan de rand van het dorpje Horejany. Horejany ligt in centraal Tsjechië op zo'n 70 km van Praag. Wil je graag tijdens je vakantie een dagje naar Praag dan kan dit met de auto maar ook met de trein. Het meest unieke van camping Horejany is toch wel de rust en ruimte. De plaatsen waar de tenten staan zijn mi...
De prijzen van Tentfactory:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten