Bekijk grote foto's
Hooggelegen park tussen wijnvelden
Uitzicht op de Moezel
Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Vinotheek

Boek Landal Mont Royal bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Mont Royal, Rheinland-Pfalz

Vakantie boeken aan de Moezel? Het uitzicht vanaf vakantiepark Landal Mont Royal op de Moezel is fantastisch. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. Dit wordt dus op zich al een een mooie vakantiebeleving.

Op het park is er voor alle leeftijden een afwisselend recreatieprogramma.
Vanaf het bungalowpark wandel je op je gemak naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar wordt het genieten en niet alleen vanwege de wijn-feesten. De boeren geven de gasten graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Bekijk het Moezelgebied ook eens van een andere kant tijdens een boottocht of tijdens een zeiltocht.

Op Landal Mont Royal valt voor zowel kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Een vakantie in deze mooie Duitse regio wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd. Het Fun & Entertainment-team zorgt voor een leuk, actief en creatief programma.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Mont Royal beschikt over diversevoorzieningen voor kinderen. Zo is er een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, schaakspel, dierenweide, kinderspeelhoek, multifunctioneel sportveld, één grote speeltuin met o.a. een airtrampoline, meerdere kleine speeltuinen en een zwembad met apart kleuterbad.

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
Op het park kunnen de jongste kinderen zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

In de omgeving
Hooggelegen tussen de wijngaarden en met uitzicht op de Moezel ligt bungalowpark Landal Mont Royal. Burchten, ruïnes en karakteristieke huizen kenmerken deze Duitse streek. Bij een bezoek aan de dorpjes Kröv en Kövenig ontkom je er niet aan om de streekwijn te proeven. Beleef de streek vanuit een ander perspectief door een boottocht vanaf Traben-Trarbach te maken. Geniet van het fabelachtig panoramauitzicht en van de wijnfeesten als u verblijft in dit gebied van Duitsland.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Mont Royal!


Aanbieders op Landal Mont Royal

Landal GreenParks verhuurt op Landal Mont Royal chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs