Campéole Lac des Sapins

7.2
Klein
direct
<b>Campéole</b> Campéole is een keten van campings met vakantieverblijven ontworpen door André Trigano. Campéole cam...

Boeken op camping Campéole Lac des Sapins? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Campéole Lac des Sapins

Over camping Campéole Lac des Sapins, Rhône-Alpes

Camping Campéole Lac des Sapins is een gezellige gezinscamping, gelegen aan een mooi recreatiemeer met veel watersportmogelijkheden. Dus watersporters hebben het hier zeker naar hun zin. Gewoon lekker van de zon genieten op het strand kan natuurlijk ook! Op deze camping in Frankrijk ontspan je en geniet je van zon en water, de perfecte kampeervakantie dus.

Kinderen kunnen zich in de zomer vermaken met leuke spelletjes en leuke activiteiten, georganiseerd door het enthousiaste animatieteam, zoals circusacts (jongleren, eenwielerrijden en meer acrobatische kunsten). Voor volwassenen worden ook activiteiten georganiseerd op camping Lac des Sapins, bijvoorbeeld biljarten en tafelvoetballen.
En wat denk je van de openluchtbioscoop? Heel bijzonder!

Verder biedt camping Campéole Lac des Sapins een snackbar, minigolfbaan, kleine winkel, multisportterrein, restaurant, bar en er zijn bordspellen en boeken voor het hele gezin. Je hoeft je dus nooit vervelen. Er is WiFi op de camping.

In de omgeving kun je vele uitstapjes maken: van musea tot sportevenementen en natuur. Camping Lac des Sapins is omringd door pijnbomen en weiden. Op een uur afstand ligt Lyon, je bent in een half uur in de leuke stad Roanne.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Campéole Lac des Sapins!

Locatie camping Campéole Lac des Sapins, Rhône-Alpes

GPS: 46.0132, 4.3817
±904 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Campéole Lac des Sapins

Camping Campéole Lac des Sapins heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en Suncamp (stacaravan 4/6 pers.). Verder verhuurt TUI op deze camping chalets. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.