Zoek camping, plaats, trefwoord(en):

huurtent.nl - bungalowtenten en stacaravans

Gebetsroither
stacaravans

Gebetsroither verhuurt stacaravans en tourcaravans op campings (ook FKK) in Italië, Oostenrijk, Kroatië, Spanje, Hongarije en Duitsland.

Gebetsroither is een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de kampeersector. Gebetsroither biedt een zorgeloze vakantie voor het hele gezin in elke tijd van het jaar aan. Je vindt de campings in de mooiste vakantieregio's van Italië, Kroatië, Oostenrijk, Hongarije, Spanje en Duitsland.

"Alleen nog naar binnen gaan" is het credo voor de compleet ingerichte stacaravan op het geboekte vakantiepark of camping. Voor de kleinste gasten wordt het avontuur "camping" een grootse belevenis.

De goed opgeleide medewerkers van Gebetsroither zijn het aanspreekpunt op de meeste campings. Zij helpen hun gasten graag. Gebetsroither maakt van jouw kampeervakantie een topvakantie. Zij hebben hun verhuur accommodaties, meestal luxe stacaravans, op speciaal geselecteerde campings staan.

De stacaravans en caravans die door Gebetsroither verhuurd worden zijn compleet ingericht. Je vindt er serviesgoed, complete keukeninrichting, comfortabele bedden etc.

Gebetsroither verhuurt zowel stacaravans als caravans (tourcaravans) op topcampings in Duitsland, Frankrijk, Italië, Hongarije, Kroatië, Montenegro, Spanje, Slovenië en Oostenrijk.

Stacaravans:
8 modellen stacaravan (model A, C, I ,J, en K) voor max. 4 volwassen en 2 kind en (model B) voor max. 4 volwassen en 1 kind tot (model D,E,F,G,H) voor max.6 volwassen die verhuurd worden door Gebetsroither.
Alle stacaravans van Gebetsroither in Italië en Kroatië hebben Airco

Caravans: 2 modellen caravans (tourcaravans) max. 4 volwassen en 1 kind.

Voordelig op vakantie in het najaar en voorjaar kan bij Gebetsroither.
 • Campinglijst

 • Campings op Landkaart
 • Alle campings van Gebetsroither
  Totaal 89 Campings.
  Duitsland
    Duitsland
  Duitsland
    Mecklenburg-Vorpommern
  Frankrijk
    Frankrijk
  Frankrijk
    Aquitaine / Les Landes
  Frankrijk
    Auvergne
  Frankrijk
    Corsica
  Frankrijk
    Côte d'Azur
  Frankrijk
    Languedoc-Roussillon
  Hongarije
    Hongarije
  Hongarije
    West-Hongarije/Balatonmeer
  Italië
    Italië
  Italië
    Abruzzo
  Italië
    Calabria
  Italië
    Campania
  Italië
    Gardameer
  Italië
    Lazio / Rome
  Italië
    Liguria
  Italië
    Puglia
  Italië
    Sardinië
  Italië
    Toscane en Elba