Nederlandse eigenaren, minicamping
Table dHote, afhaalmaaltijden
Workschops voor kinderen hoogseizoen
Zwembad op camping en zwemmeer in omgeving
Ezeltjes Bram en Fleur
Klimmen, golfen, paragliding, fietsen ATB routes
Lodgetent met eigen sanitair!
Charmante dorpjes in de regio

Boeken op camping Domaine de la Velle? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 

Accommodaties op camping Domaine de la Velle

Over camping Domaine de la Velle, Midi-Pyrénées

In het heuvelachtige gebied van de Lot niet ver van het kleine plaatsje Montclera ligt deze oude authentiek boerderij met gîte en minicamping (6 plaatsen). Hier zul je nog geen bergen toeristen vinden. Hier vind je rust en ruimte, natuur en leuke oude plaatsjes en dorpjes. Domaine de la Velle ligt in een heuvelachtig gebied met groene bossen, wijngaarden en landbouw.
De organisatie Greencamp werd helemaal enthousiast toen zij dit mooie vakantieplekje voor haar klanten bezocht. De ligging ten opzicht van de Zuid Dordogne en de Lot is perfect.
De 6 zeer ruime plaatsen met een mooie uitzicht over de omliggende heuvels hebben allen een stroomaansluiting.

De voorzieningen op deze kleine glooiende camping zijn ruimschoots aanwezig. Er is een fijn zwembad van 11x5 meter met een extra brede tree voor de jongere kinderen. Voor de jongste kinderen is er een babybadje. Rondom het zwembad is een omheining, wel zo rustig op de camping. In het hoogseizoen, de maanden juli en augustus wordern er diverse workshops zoals Mozaïeken en vilten gegeven voor de kinderen. Verder wordt er elke week in de zomer een leuke wandeling met de ezels Bram en Fleur gemaakt.
Er wordt op dit landgoed ook 2x per week een Table d´Hôte georganiseerd waar je na reservering kunt aansluiten. In de oude broodoven worden in het hoogseizoen wekelijks pizza's gebakken. Op Domaine de la Velle is gratis WIFI beschikbaar.

Vanaf dit mooie domein kun je mooie uitstapjes maken maar ook leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht je van kano varen, klimmen, golfen, paragliding of ATB routes op je fiets volgen, maar ook gewone fietsroutes. Verder zijn er leuke charmante dorpjes en in het stadje Cazals kun je boodschappen doen in de supermarkt en bij de bakker. Hier vind je ook de bank, een postkantoor en 2 fijne restaurants. Zondags is hier een weekmarkt waar je fijne streekproducten kunt inslaan.
Bezoek ook de plaatsen Gourdon (23 km), Villefranche du Périgord (16 km) en Cahors.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de la Velle!

Locatie camping Domaine de la Velle, Midi-Pyrénées

GPS: 44.6203, 1.2242
±1047 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Domaine de la Velle

Greencamp verhuurt op camping Domaine de la Velle safaritenten (Safaritent XL 5 tot 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs