Iscrixedda

8.2
aan zee
Animatieprogramma met miniclub voor de kids
Direct aan brede zandstrand oostkust Sardinië.
Klein Zwembad
Uitstapjes:Santa Maria Navarrese, Baunei

Boeken op camping Iscrixedda? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Iscrixedda

Over camping Iscrixedda, Sardinië

Camping Iscrixedda is een prachtig gelegen camping in een privé park, direct aan het brede zandstrand van de oostkust van Sardinië. Op deze camping zijn er voor jong en oud voldoende faciliteiten zoals tafeltennis, beachvolleybal, biljart, een duikschool en animatieprogramma. Camping Iscrixedda ligt middenin een pijnbomenbos aan een breed zandstrand. Overdag lekker zwemmen, snorkelen, zonnen, goed boek er bij, 's avonds lekker een pizza eten en daarna een afzakkertje aan de bar. Het leven is zo slecht nog niet op Sardinië. Het strand van Lido di Orri ligt een paar kilometer verderop en is mooier, dus echte strandliefhebbers zullen daar zeker ook naar toe gaan.

Voor de dagelijkse benodigdheden is er een mini supermarkt aanwezig op de camping. Verder is er een pizzeria en een bar. Voor de kinderen is er een animatieprogramma met miniclub en een speeltuin en -zaal.

Camping Iscrixedda is gelegen in de schaduw van pijnbomen en eucalyptusbomen. Het kleine dorp Lotzorai ligt op ca. 1 km. Leuke uitstapjes zijn: Santa Maria Navarrese, Baunei met diverse wandelpaden, het natuurpark Padentinu met schitterende uitzichten over de omgeving en het middeleeuwse kasteel 'la Medusa'. Het achterland verkennen? Doen. Ga bij voorbeeld eens naar de grotten van Ulassai.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Iscrixedda!

Locatie camping Iscrixedda, Sardinië

GPS: 39.9637, 9.6829
±1840 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Iscrixedda

Happy Camp verhuurt op camping Iscrixedda stacaravans (stacaravan Happy 2 slk 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs