l'Atlantique (Vendée)

7.0
Middel
5000 m
Gezinscamping vlak bij kust en strand
Zwembad buiten half mei/half sept
Zwembad binnen begin april/half sept.
Hoogseizoen animatie kinderen

Boeken op camping l'Atlantique (Vendée)? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping l'Atlantique (Vendée)

Over camping l'Atlantique (Vendée), Pays de la Loire / Vendée

Camping L’Atlantique is een familiecamping voor jong en oud in de prachtige, groene en zonnige Vendée. Een uitstekende camping die door steeds meer Nederlanders wordt ontdekt, ideaal voor jong en oud vlak bij het plaatsje Angles. Omgeven door de natuur is de ligging van deze levendige camping een waar genot. Na een klein ritje van slechts 6 km lig je al met een boekje op het zandstrand bij La Tranche-sur-Mer of speel je met de kinderen in zee. In het hoogseizoen rijdt er zelfs regelmatig een gratis busje naar het strand. Je vindt hier een groot overdekt zwembad met waterglijbaan en kinderbad en een apart openlucht zwemparadijs inclusief jacuzzi.

Fijne voorzieningen en leuke uitstapjes
Verder is er een gezellige bar en restaurant met heerlijke gerechten, direct op het terrein! Sportievelingen kunnen in de omgeving uren wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en nog veel meer. Op het terrein bevindt zich een sportveld en kun je boogschieten. De moderne en praktisch ingerichte stacaravans staan op gras en zijn omringd door bomen en heggen. Door het VVV worden ook excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld het eiland Ile d'Yeu en het openluchtspektakel Puy du Fou, dat u absoluut niet mag missen!

Het centrum van het typisch Franse plaatsje Angles ligt op ca. 300 m. Het levendige La Tranche met zijn mooie zandstranden ligt op slechts 7 km. Hier kun je genieten van de rust en de ruimte van het binnenland van de Vendée, met de zee op korte afstand.
Zo is er een gezellige bar en restaurant met heerlijke gerechten, direct op het terrein! Sportievelingen kunnen in de omgeving uren wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en nog veel meer. Op het terrein bevindt zich een sportveld en kun je boogschieten.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping l'Atlantique (Vendée)!

In de omgeving van camping l'Atlantique (Vendée)

 Île d'Oléron

Île d'Óleron wordt vooral door de Fransen zelf bezocht, en dat geeft het een extra Franse charme. Beroemd zijn de oesters die van hier komen. Deze oesters zijn speciaal omdat ze na 3 jaar groeien verhuizen naar speciale waterbassins, de ‘Claires’ om ze te laten rijpen. Als je je ogen openhoudt kom je ze tegen.

Dit eiland staat bekend als een paradijs voor fietsers. Huur een fiets verken het eiland! Op het eiland zijn meerdere fietspaden aangelegd en ook voor kinderen is het veilig fietsen.

 

Locatie camping l'Atlantique (Vendée), Pays de la Loire / Vendée

GPS: 46.40449, -1.40436
±918 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op l'Atlantique (Vendée)

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.