Lou Pignada Ondres

7.7
Klein
2000 m
Verwarmd zwembadcomplex
Speeltuin
Strand op 2km afstand
Ideaal voor fietsers
Rustige, ontspannen sfeer

Boeken op camping Lou Pignada Ondres? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Lou Pignada Ondres, Aquitaine / Les Landes

De familiecamping Lou Pignada Ondres is een niet al te grote 4-sterren camping, gelegen tussen Hossegor en Biarritz temidden van een dennen- en eikenbos. De oceaan ligt slechts op een afstand van 2 km van de oceaan. Dankzij de schaduwrijke omgeving van het omringende bos is er altijd wel een schaduwrijk plekje op de camping te vinden.

Dankzij de goede verzorging en de vele faciliteiten heeft de camping Lou Pignada twee kwaliteitscertificaten: het Label Camping Qualite en de Green Key (Clef Verte) . De camping Lou Pignada bezit veel voorzieningen: een verwarmd zwembad, een peuterzwembad, een bar, een restaurant, een speeltuin voor de jongsten, een bowlingbaan, een wasserette en veel entertainment. In de zomer kunt je je op de camping vermaken met veel activiteiten voor de jeugd, waaronder het beoefenen van oude ambachten, sportieve activiteiten, culturele uitstapjes en thema-avonden.

Bijzonder is dat de Spaanse grens op een afstand ligt van slechts 40 minuten van de camping Lou Pignada. Je bent dus niet de enige die even snel de Spaanse grens overgaat! Vanaf de camping is er tijdens de zomermaanden een pendeldienst naar het strand. De toiletgebouwen en het receptiegebouw zijn geheel vernieuwd.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lou Pignada Ondres!

Locatie camping Lou Pignada Ondres, Aquitaine / Les Landes

GPS: 43.5696, -1.4603
±1229 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Lou Pignada Ondres

Canvas Holidays verhuurt op camping Lou Pignada Ondres stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping Lou Pignada Ondres
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.7
 • Algemeen
  7.0
 • Personeel
  7.0
 • Sanitair
  7.0
 • Zwembad
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
    - hoogseizoen 2015, met partner
  15-08-2015
   Franky Gooze
 • Algemeen
  7
 • Personeel
  7
 • Sanitair
  7
 • Zwembad
  7
 • Deze camping verdient een 7 omdat alles er is wat er moet zijn, maar hij niet heel speciaal is. De ligging is ook niet super goed. Je kunt te voet naar de zee (2,5 km) maar er rijdt ook een gratis bus van de camping naar de zee, het zwembad is goed maar niet heel groot of bijzonder en er zijn verder niet heel veel faciliteiten. Wij vonden het personeel niet altijd bijzonder sympathiek, ze deden hun werk maar liepen nooit een stukje extra voor ons. Wel was alles goed bijgehouden en goed schoongemaakt.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  - Uitstapje naar Spanje om tapas te eten