RCN Zeewolde

8.0
Klein
direct
RCN camping
Vakantiepark direct aan het Veluwemeer
Binnen- of buitendijks, kamperen aan het water
Paradijs voor zeilers en surfers, kanovaarders
Zwemmen natuurwater/binnenzwembad
Waterspeelparadijs buiten
Jachthaven en trailerhelling, zeil- en surflessen
Recreatieteam verzorgt activiteiten
Restaurant met terras

Boeken op camping RCN Zeewolde? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 
 

Accommodaties op camping RCN Zeewolde

Over camping RCN Zeewolde, Flevoland

Centraal gelegen en direct aan het Veluwemeer ligt vier-sterren-camping Zeewolde. Een ideale bestemming voor iedereen die graag op of rond het water verblijft. Volop watersport mogelijkheden zijn hier te vinden, maar ook een overdekt zwembad is hier aanwezig.

Speciaal voor kinderen is er een waterspeelplaats buiten, maar ook de speeltuin. Er worden diverese leuke activiteiten georganiseerd. Het annimatieteam verzorgt de gehele periode een uitgebreid programma voor groot en klein. Natuurlijk zijn er op de camping ook andere voorzieningen, zoals o.a een recreatiezaal, bar, restaurant, snackbar, supermarkt sportveld, tennisbanen en WiFi (hotspot, €) aanwezig. Voor de oudere kinderen is er een jeugdbar. Op de receptie kun je terecht voor informatie over de omgeving.

Zeewolde ligt in de provincie Flevoland een goede locatie voor het maken van wandel- of fietstochten. Deze provincie is zeker een ontdekking waard. Wist je dat hier het grootste loofboombos het Oosterwold ligt. Ook Atractieparken zoals Walibiworld, het Dolfinarium en het Avidroom liggen op korte afstand van de camping. Maar vergeet ook niet de sfeervolle oude Zuiderzee plaatsen Harderwijk en Spakenburg te bezoeken. De uitgestrekte Veluwe liggen slechts aan de andere kant van het water. Wil je liever de grote stad Amsterdam of Utrecht bezoeken, met de auto of openbaar vervoer behoort dit ook tot een van de vele mogelijkheden met een verblijf op deze camping.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping RCN Zeewolde!

Locatie camping RCN Zeewolde, Flevoland

GPS: 52.31188, 5.5431
±47 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vlakbij en ook interessant!


Boeken op RCN Zeewolde

RCN verhuurt op camping RCN Zeewolde (Safaritenten max. 7 personen geen eigen sanitair) lodgetenten met sanitair (Lodge-safaritent met sanitair max. 5 personen), chalets,bungalows of appartementen (chalets max.2 en 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs