KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
Geen campings gevonden
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in departement Creuse, regio Limousin

Een kasteelcamping in de Limousin uitzoeken in dit overzicht

De Limousin leent zicht uitstekend voor een vakantie op een kasteelcamping. De kleine en soms extra kleine kasteelcampings in de Limousin hebben een groene ligging in een mooi heuvellandschap. De voorzieningen van deze campings zijn uitstekend, vaak in de buurt van water gelegen. Je kunt ook gebruik maken van glamping-accommodaties op deze kasteelcampings. De campings liggen o.a. in de Corrèze en liggen niet ver van de Auvergne en Dordogne.

Deze campings vind je op bijzondere plaatsen in de vrije natuur in de Limousin in Frankrijk. Er zijn kleine, pittoreske en rustige kasteelcampings bij, maar ook familiecampings met een groot activiteitenaanbod.

Je bent hier niet zomaar. De eigenaar van ieder domaine of château vindt het erg belangrijk om je gastvrij te ontvangen. De eigen sfeer van elke camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa.M

Kasteelcampings zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel, château of landhuis met veel ruimte voor de tent of stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur. Het beheer van het landgoed wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van erfgoed en groen kun je een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Met genoeg activiteit op de camping en in de omgeving, zoals golfen, fietsen, wandelen en nog veel meer. Ook geschiedenis- en natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in de Limousin.
Lees meer »

Geen campings gevonden in Creuse, Limousin

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo