Naar de website van Al Fresco

Stacaravan
Vivaldi Luxe 3 slk 6 pers

Bezetting : max. 6 pers
Afmeting  : 34.5m2
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco mogelijk, terras standaard

Beschrijving accommodatie

Stacaravan type Vivaldi Luxe van El Fresco is 34,5 m² groot en geschikt voor max. 6 personen. De Vivaldi heeft 3 slaapvertrekken. Eén met een tweepersoonsbed en twee met 2 eenpersoonsbedden.

Woonruimte/Keuken:
De leefruimte heeft een tafel met stoelen en bank. Verder een open keuken met keukenblok met kookstel, oven en koelkast/diepvries combinatie. Verder ingericht met complete keukenuitrusting.

Slaapvertrekken:
De Vivaldi is het grootste type stacaravan van Al Fresco, en heeft een royaal zitgedeelte. Hij heeft meer ruimte door de extra lengte en heeft niet één, maar twee slaapkamers met 4 bedden aan de ene zijde en een slaapkamer meteen tweepersoonsbed aan de andere kant. De losse bedden kunnen tegen elkaar geschoven worden om zo een groot bed te maken.

De Vivaldi Luxe heeft een overdekte veranda i.p.v. een parasol, betere kwaliteit tuinmeubelen en een meer luxe bbq (alleen als barbecuen is toegestaan).

De Al Fresco Vivaldi Luxe stacaravan is ideaal voor een vriendengroep of voor grotere gezinnen. De Al Fresco Vivaldi heeft een volledige uitrusting, met barbeque (waar toegestaan) en terrasmeubilair. Alle Al Fresco stacaravans hebben een terras.


0 Al Fresco campings met  stacaravan Vivaldi Luxe 3 slk 6 pers