Boeken op camping De Hooghe Bijsschel? Kies hier verblijf en organisatie:

TENT BOEKEN
STACARAVAN BOEKEN
CHALET / HUISJE BOEKEN
STAANPLAATS RESERVEREN

Camping De Hooghe Bijsschel

 

Over camping De Hooghe Bijsschel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Het Veluwemeer de perfecte vakantieplek in Gelderland voor liefhebbers en strand en watersportactiviteiten. De Hooghe Bijsschel is een gezellige gastvrije 4 sterren gezinscamping voor liefhebbers van een zonnige strandvakantie aan het water in Gelderland. Natuurlijk zullen ook de wandelaars en fietsers zich in deze omgeving prima vermaken. Molencaten Park De Hooghe Bijsschel ligt pal aan de oever van het Veluwemeer. Gezelligheid, comfort en goede voorzieningen zijn de trefwoorden op deze gezellige camping.

Het ondiepe Veluwemeer is ideaal om te leren zeilen en surfen. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er tijdens Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen gratis zeil- en surflessen: een leuke manier om spelenderwijs kennis te maken met de watersport én met leeftijdsgenootjes op de camping natuurlijk!

Tijdens de schoolvakantie worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Molly & Caatje zijn er dan natuurlijk ook bij!

De Hooghe Bijsschel is een ideale vakantiestek voor watersporters en wandelaars. Vanuit de jachthaven vaar je zo het meer op en de uitgestrekte bossen van de Hoge Veluwe beginnen op een paar kilometer van de camping. En dit is nog niet alles! Het Dolfinarium Harderwijk ligt om de hoek, dat wordt een super dag weg. Het is ook fijn om rond te slenteren in de mooie stadjes als Elburg en Harderwijk. Wil je liever op expeditie in de jungle of het moeras? Bezoek dan eens het avontuurlijke Ecodrome in Zwolle!

De autovrije kampeervelden van camping De Hooghe Bijsschel worden omlijst door hagen en volwassen bomen. Een plekje om nooit te vergeten! Dat wordt het zeker bij een verblijf in een van de chalets op dit Molecaten Park aan het Veluwemeer. De ingerichte Tent-to-rent is ideaal voor wandelaars en fietsers op doorreis (Nunspeet ligt op de Landelijke Fietsroute 'Zuiderzeeroute') of zelfs voor onverwachte logés. De ingerichte Tent-to-rent is ‘basic’,

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Hooghe Bijsschel!

Locatie camping De Hooghe Bijsschel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

GPS: 52.3917, 5.7353
±68 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vlakbij en ook interessant!


Boeken op De Hooghe Bijsschel

Molecaten verhuurt op camping De Hooghe Bijsschel bungalowtenten, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij: