Zoek camping, plaats, trefwoord(en):

huurtent.nl - bungalowtenten en stacaravans
Fotos van Camping De Hooghe Bijsschel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek Fotos laden. Even geduld aub.
Score: 8.0
Gelderland/Veluwe/Achterhoek, Nederland

Camping De Hooghe Bijsschel  4-sterren camping De Hooghe Bijsschel

  Naar de website van camping De Hooghe Bijsschel
Nunspeet
VeluweGelderland/Veluwe/Achterhoek, Nederland
68 km. vanaf Utrecht
GPS: 52.3917, 5.7353

 • direct
     Accommodatie te huur per aanbieder. Klik aanbieder voor meer informatie, prijzen, beschikbaarheid
     en om te boeken op camping De Hooghe Bijsschel:


De Hooghe Bijsschel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek :

Het Veluwemeer de perfecte vakantieplek in Gelderland voor liefhebbers en strand en watersportactiviteiten. De Hooghe Bijsschel is een gezellige gastvrije 4 sterren gezinscamping voor liefhebbers van een zonnige strandvakantie aan het water in Gelderland. Natuurlijk zullen ook de wandelaars en fietsers zich in deze omgeving prima vermaken. Molencaten Park De Hooghe Bijsschel ligt pal aan de oever van het Veluwemeer. Gezelligheid, comfort en goede voorzieningen zijn de trefwoorden op deze gezellige camping.

Het ondiepe Veluwemeer is ideaal om te leren zeilen en surfen. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er tijdens Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen gratis zeil- en surflessen: een leuke manier om spelenderwijs kennis te maken met de watersport én met leeftijdsgenootjes op de camping natuurlijk!

Tijdens de schoolvakantie worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Molly & Caatje zijn er dan natuurlijk ook bij!

De Hooghe Bijsschel is een ideale vakantiestek voor watersporters en wandelaars. Vanuit de jachthaven vaar je zo het meer op en de uitgestrekte bossen van de Hoge Veluwe beginnen op een paar kilometer van de camping. En dit is nog niet alles! Het Dolfinarium Harderwijk ligt om de hoek, dat wordt een super dag weg. Het is ook fijn om rond te slenteren in de mooie stadjes als Elburg en Harderwijk. Wil je liever op expeditie in de jungle of het moeras? Bezoek dan eens het avontuurlijke Ecodrome in Zwolle!

De autovrije kampeervelden van camping De Hooghe Bijsschel worden omlijst door hagen en volwassen bomen. Een plekje om nooit te vergeten! Dat wordt het zeker bij een verblijf in een van de chalets op dit Molecaten Park aan het Veluwemeer. De ingerichte Tent-to-rent is ideaal voor wandelaars en fietsers op doorreis (Nunspeet ligt op de Landelijke Fietsroute 'Zuiderzeeroute') of zelfs voor onverwachte logés. De ingerichte Tent-to-rent is ‘basic’,


Plattegrond camping De Hooghe Bijsschel, Gelderland/Veluwe/AchterhoekPlattegrond camping De Hooghe Bijsschel - geplaatst door Huurtent.nl

Video camping De Hooghe Bijsschel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek  Video beschikbaar gesteld door Molecaten

 • Beschrijving en Ligging
 • Plattegrond
 • Video
 • Over Gelderland/Veluwe/Achterhoek

 • Toeristische informatie Gelderland/Veluwe/Achterhoek

  Gelderland heeft veel campings. Ben je op zoek naar campings met verhuur van safari/lodgetenten, bungalowtenten, stacaravans of staanplaatsen in Gelderland, Nederland dan kun je kiezen tussen kleine maar ook grotere campings. Gelderland is een veelzijdige provincie. Deze regio kent zeer afwisselende landschappen. Het is het land van Maas en Waal, de rivieren die prominent aanwezig zijn in het zuidwestelijke deel van de provincie.

  Voor vakantiegangers is de Veluwe een absolute hotspot. Nergens in Nederland vind je een gebied dat zo’n gevarieerde en verstrekkende bebossing heeft. Het is een prachtig en veelzijdig natuurgebied, waar veel bijzondere planten en dieren zijn te vinden. Fietsers en wandelaars raken niet uitgekeken, maar ook voor liefhebbers van paardrijden, roeien of mountainbiken is dit een uitdagend gebied. Met de aanwezigheid van kinderboerderijen, klimbossen, strandjes en vlindertuinen hoeven de kleintjes zich ook niet te vervelen. Kortom een kampeervakantie op de diverse campings in Gelderland wordt een fantastische kindvriendelijke vakantie.


  Ligging


  Het oostelijk gelegen Gelderland is Nederlands’ grootste provincie. De streek bestaat uit grofweg vier gebieden; de Achterhoek, de Veluwe, stadsregio Arnhem-Nijmegen en het Rivierenland. Binnen deze gedeeltes zijn nog verschillende andere gebieden te onderscheiden, zoals de Betuwe, het Land van Maas en Waal, Bommelerwaard, de Gelderse vallei en de IJsselvallei. Arnhem en Nijmegen liggen op een korte afstand van elkaar en vormen gezamenlijk een stadsregio. Nijmegen is de grootste gemeente van de streek. Arnhem is de provinciale hoofdstad.

  Gelderland kent zeer afwisselende landschappen. Het is het land van Maas en Waal, de rivieren die prominent aanwezig zijn in het zuidwestelijke deel van de provincie. Niet alleen met wateren, maar ook met groen en bebossing is Gelderland rijk bedeeld. Verder kent de provincie een groot agrarisch gedeelte en een zeer veelzijdige fruitteelt, met name in de Betuwe. Streekproducten in de vorm van fruitsappen, stroop, jam, siroop en andere fruitproducten zijn er dan ook volop in Gelderland.

  De Betuwe is op zijn mooist als de fruitbomen in bloei staan. Fietsen of wandelen langs de Linge, die van oost naar west door de Betuwe stroomt, is dan een onvergetelijke ervaring.

  Nijmegen, de oudste stad van Nederland


  De stad Nijmegen vierde onlangs zijn 2000ste verjaardag en zou hiermee de oudste stad van Nederland zijn. Nijmegen kent een lange geschiedenis en dat is terug te zien in de vele historische en monumentale elementen die de stad bezit. Het is een charmante en gezellige stad, waar cultuur en natuur door elkaar heen te beleven zijn. Gedurende het jaar worden er veel culturele en andersoortige evenementen gehouden in de stad. Wellicht een van de grootste en bekendste hiervan is het wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse. Deze langeafstandsmars wordt in het begin van de zomer gehouden en zorgt voor een week lang feest in de stad.

  Arnhem en Apeldoorn


  Behalve Nijmegen zijn Arnhem en Apeldoorn een aantal prachtige grote steden. Deze herbergen binnen hun grenzen alles wat je van een stad verwacht, óók op cultureel gebied. Het Valkhof Museum in Nijmegen, het Kröller-Müller Museum in Nationaal park de Hoge Veluwe, het Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul in Apeldoorn, Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem zijn de bekendste voorbeelden. Gelderland heeft voor elk wat wils.

  De Veluwe


  Voor vakantiegangers is de Veluwe een absolute hotspot. Nergens in Nederland vind je een gebied dat zo’n gevarieerde en verstrekkende bebossing heeft. Het is een prachtig en veelzijdig natuurgebied, waar veel bijzondere planten en dieren zijn te vinden. Fietsers en wandelaars raken niet uitgekeken, maar ook voor liefhebbers van paardrijden, roeien of mountainbiken is dit een uitdagend gebied. Door de aanwezigheid van kinderboerderijen, klimbossen, strandjes en vlindertuinen hoeven de kleintjes zich eveneens niet te vervelen.

  Nationaal Park De Hoge Veluwe


  Het nationaal park De Hoge Veluwe is een park waar bezoekers nog volop ruimte en rust vinden. Men kan hier uren ongestoord wandelen of fietsen op één van de gratis witte fietsen. Er zijn veel bedreigde planten- en diersoorten te ontdekken. Heeft u ooit wel eens oog in oog gestaan met een edelhert, wild zwijn, moeflon of ree? Op De Hoge Veluwe kan het!
  Naast rust en ruimte is er ook veel te doen in het Park. Om de rust te garanderen, concentreren de activiteiten zich rond de centrumzone van het Park. Voor zowel jong als oud worden regelmatig vele sportieve, culturele en educatieve activiteiten georganiseerd.

  In Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen vind je ingangen tot het park, waar ook gratis fietsen te leen zijn. In het park, nabij de ingang van Otterlo, ligt het bekende en veelbezochte Kröller-Möller museum, met een collectie moderne beeldende kunst en een uitgebreide beeldentuin. Vlak daarnaast, op een prachtige locatie in het Nationale Park Hoge Veluwe, ligt het ondergrondse museum Museonder. Een attractief museum, leuk voor jong en oud!

  De Achterhoek


  De streek in Gelderland ten oosten van de rivier de IJssel is de Achterhoek: een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de streek een ideale plek om op verhaal te komen. De prachtige natuur leent zich perfect voor een fiets- of wandeltocht.

  Belangrijke Links


   Wikitravel over Gelderland
   Provincie Gelderland - officiële site
   VVV Veluwe - officiële site
  Molecaten verhuurt op camping De Hooghe Bijsschel bungalowtenten, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
  (voor uitgebreide informatie, prijzen en beschikbaarheid op camping De Hooghe Bijsschel zie de organisaties)

 •  - Bungalowtenten, Tunneltenten
 •  - Safaritenten, Lodgetenten
 •  - Stacaravans, Mobilhomes
 •  - Chalets, Huisjes, Appartementen
 •  - Tourcaravans
 •  - Staanplaatsen
 • Verhuur per Organisatie