BoerenBed Het Hertenkamp

9.0
10 pl.
Vakantie op de boerderij in Brabant
Fietsen, wandelen
Dierenwei met kippen, schaap, geit
Brabantse gastvrijheid

Boeken op camping BoerenBed Het Hertenkamp? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed Het Hertenkamp

Over camping BoerenBed Het Hertenkamp, Noord-Brabant

In het dorp Mariahout in de provincie Noord-Brabant vind je boerderij Het Hertenkamp. Geniet van het leven op de boerderij, ontdek de omringende bossen of ga een dagje naar Eindhoven. Het Hertenkamp bereik je in een uur vanaf Utrecht.

Zoals de naam misschien doet vermoeden vind je bij Het Hertenkamp herten. Vanuit je BoerenbedTent heb je een prachtig uitzicht op een bos waar zich vroeger veel herten verzamelden. Vandaar dat dit in de volksmond 'Het Hertenkamp' werd genoemd. Tegenwoordig zie je nog regelmatig herten door de wei lopen. Jos en Lilian en hun twee zonen hebben op deze prachtige locatie een dierenwei met kippen, een schaap en geit. Voor de kinderen is er ook een plek op de Boerderij waar zij heerlijk kunnen knuffelen met de konijnen. Kom tijdens een rondleiding alles te weten over het leven bij Het Hertenkamp of help een handje mee op de Boerderij. Het is mogelijk om een pony te huren of een je eigen pony mee te nemen op vakantie.

Naast het drukke leven op de Boerderij is er ook genoeg te zien en beleven in de omgeving. Maak bijvoorbeeld een wandeling met een van 'De Mariahoutse ommetjes' of op het Erpse Pad. Heb je zin om te vissen met mooi weer? Ook dat kan vanuit Het Hertenkamp bij de nabijgelegen visvijvers in Lieshout en het Wilhelminakanaal. Neem ook eens een kijkje bij de Lourdesgrot uit 1999. Deze vind je naast het kerkplein en is een kopie van de originele grot in Lourdes. Ook is het Openluchttheater zeker een keer het bezoeken waard. Na een renovatie heeft het theater de deuren weer in 2012 heropend. Toch zin in een terrasje of middag winkelen? Dan is Eindhoven eenvoudig te bereiken vanaf Het Hertenkamp.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Het Hertenkamp!

In de omgeving van camping BoerenBed Het Hertenkamp

 Efteling

 

Locatie camping BoerenBed Het Hertenkamp, Noord-Brabant

GPS: 51.5523, 5.5871
±82 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op BoerenBed Het Hertenkamp

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Het Hertenkamp safaritenten (BoerenBed Safaritent), lodgetenten met sanitair (HeerenBoer Tent ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs