Buitenplaats de Hildenberg

Klein
Vakantiecomplex met luxe vakantiehuizen
Op korte afstand van buitenzwembad
Een 9 holes golfbaan
Fietsen, wandelen

Boeken op camping Buitenplaats de Hildenberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Buitenplaats de Hildenberg

 Geef hier jouw beoordeling

Over camping Buitenplaats de Hildenberg, Friesland

Buitenplaats de Hildenberg ligt net buiten het gezellige dorpje Appelscha. Er worden hier speels neergezet ''tussen de holes'' van een gloednieuwe 9 holes golfbaan, een 40-tal nieuwgebouwde vakantievilla's verhuurd. De villa's zijn ontworpen in eenDrents-Friese stijl die goed in de omgeving past. De villa's zijn luxe ingericht. Op het park bevindt zich ook een restaurant/clubhouse met bar en golfwinkel. Het grote openlucht zwembad (bosbad) van Appelscha ligt op 200 m van het park.

Het bosbad van Appelscha is prachtig gelegen, op loopafstand van ''De Hildenberg'' en de vele voorzieningen staan garant voor jong en oud. In Oosterwolde (op 5 km) ligt een fraai overdekt zwembad met bubbelbad en spartelbad. Je kunt bij aankomst een zwembadpas laten aanmaken waarmee je gratis toegang krijgt tot het bosbad van Appelscha en het overdekte zwembad in Oosterwolde.

Golfers met een golfvaardigheid bewijs kunnen tegen betaling gebruik maken van de 9 holes golfbaan. Beginnende golfers kunnen les nemen onder leiding van een golfpro en eventueel gebruik maken van de oefenfaciliteiten en een 3-holes par-3 baan. Voor meer informatie worden de gasten verwezen naar de site van golfclub De Hildenberg,
Gasten van buitenplaats de Hildenberg mogen gebruik maken van de faciliteiten van het naaste gelegen "De Roggeberg", waaronder klimtoren, tennisbanen, midgetgolf, jeu de boules, horeca, fiets- en skelterverhuur.

Appelscha ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold, een uitgestrekt bosgebied op de grens tussen de provincies Friesland en Drenthe. Een heerlijk vakantiegebied om te wandelen, te fietsen, te varen of paard te rijden. Het landschap wordt bepaald door een afwisseling van bossen, heiden, meren, riviertjes, pittoreske dorpjes en leuke stadjes als Sneek, Leeuwarden en Assen.

Op het park is een hoofdgebouw met daarin het clubhouse (bar), restaurant en golfshop. Vele villa's (m.u.v. type G) hebben een berging en een eigen wasmachine en -droger (op aanvraag te boeken).


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Buitenplaats de Hildenberg!

Locatie camping Buitenplaats de Hildenberg, Friesland

GPS: 52.94368, 6.34534
±149 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Buitenplaats de Hildenberg

Roompot Vakanties verhuurt op camping Buitenplaats de Hildenberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs