FKK Istra Naturist Funtana

7.6
SuperXL
aan zee
FKK camping, uitsluitend naturisten
Hoogseizoen diverse activiteiten

Boeken op camping FKK Istra Naturist Funtana? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 TOURCARAVAN BOEKEN

Over camping FKK Istra Naturist Funtana, Istrië

Een mooie naturistencamping in de regio Istrië. FKK Camping Istra Naturist Funtana ligt in 49 ha heuvelachtig land met verschillende soorten bomen en kleine bosjes waarbij je op verschillende grote terrassen genieten kan van de omgeving. De campingfaciliteiten van camping Istra omvatten diverse restaurants, supermarkt, minimarkt, buffet, strandbar, internethoek, een plaats waar men baby’s verschonen kan, toiletgebouwen die ook voor gehandicapten toegankelijk zijn.

Dit is een prettige camping voor families. Deze camping heeft kwaliteitscertificaten van ADAC en BNF en behoort tot een van de beste campings van Kroatië. Gratis WiFi punt.

De camping ligt aan een ca. 2 km lang rotsstrand, kinderstrand, kiezeldeel, stenen ligplaatsen en een eigen hondenstrand.
Er is tennis, verhuur van fietsen, verschillende balsporten, midgetgolf, tafeltennis, levende muziek, kinderspeelplaats, animatie, miniclub, tentoonstellingen, folklore uitvoeringen, verhuur van boten, jeu de boule, er is een sportcentrum, en in de groene lagune verderop (ca. 3 km) golf, zeilen, surfen, duiken, en paardrijden.

In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Er worden door het animatieteam sportwedstrijden georganiseerd en voor de kinderen is er een miniclub.
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping FKK Istra Naturist Funtana!

In de omgeving van camping FKK Istra Naturist Funtana

 Aquapark Istralandia

Voor 41000m² waterplezier bezoek je aquapark Istralandia. Grote zwembaden, golfslagbad, hydromassage, kinderzwembaden met glijbanen, giga glijbanen, waterval met vrij val. Verder een amfitheater met diverse voorstellingen en activiteiten georganiseerd door een animatieteam. Kortom een dag vol waterplezier.

 

 Poreč

Bezoek je Poreč vanaf je camping? Deze leuke havenstad aan de westkust van Istrië is een toeristische topper aan de Adriatische Zee. Rondom Poreč liggen dan ook diverse campings en vakantieparken. Een stad met rijke cultuur en vele historische gebouwen en bezienswaardigheden. Bezoek zeker de Byzantijnse Euphrasius Basilica, in het centrum. De basiliek, de doopkappel, het atrium, het paleis en de fantastische mozaieken op de vloeren. Wandel de oude Decamanus, de hoofdstraat, af en laat je verrassen.

 

 Brijuni eilanden

Langs de zuidwest kust van Istrië liggen de Brijuni eilanden. Het nationaal park bestaat uit 14 kleine en grotere eilanden. Vanaf het plaatsje Fazana kun je de eilanden met een van de excursieboten bereiken. Er worden in de maanden juli en augustus diverse evenementen op de eilanden georganiseerd. Ook kun je fietsen huren of een excursie maken met een treintje langs Romeinse ruines, het safaripark en het archeologisch museum.

 

 Rovinj

Rovinj, een fantastische havenstad met een oud centrum en gelegen op een van de mooiste schiereilandjes van Istrië. Rovinj is heel populair bij vele toeristen. Mede doordat het centrum autovrij is kun je relatief rustig, via de Poort van Balbi, door de oude straatjes bergopwaarts naar de St. Eufemija kerk wandelen. Onder aan de heuvel ligt de gezellige vissershaven met een leuke boulevard en vele gezellige barretjes en restaurants.

 

 Vrsar

Een van de leukste oude vissersplaatsjes in Istrië, gelegen op een heuvel, is toch wel Vrsar. Hou rekening met steile trapjes en smalle steile steegjes. Al wandelend naar het oude historische centrum kun je de mooiste foto's maken van de omgeving en de 18 onbewoonde eilandjes. Bezoek verder de oude Romaanse stadspoort, de haven van Vrsar en de vele kerken en basilieken.

 

 Pula

Op het meest zuidelijke puntje van Istrië ligt Pula. Rijk aan Romeinse bezienswaardigheden. Wat dacht je van het Romeins amfitheater, Arena Pula? Hier worden nog steeds diverse festivals, opera's en concerten opgevoerd. Verder het centrale plein het Forum in het oude centrum met de overblijfsels van enkele tempels en de tempel van Augustus die wel bewaard is gebleven. Ook winkelen en lekker eten is een feest in Pula

 

Locatie camping FKK Istra Naturist Funtana, Istrië

GPS: 45.17444, 13.59833
±1364 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op FKK Istra Naturist Funtana

Gebetsroither verhuurt op camping FKK Istra Naturist Funtana stacaravans (Stacaravan A 4+2p, B 4+1p), tourcaravans (Tourcaravan 4+1p airco).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping FKK Istra Naturist Funtana
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.6
 • Algemeen
  7.5
 • Personeel
  7.5
 • Sanitair
  8.0
 • Horeca
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
    - naseizoen 2014, met partner
  01-11-2014
   Margriet
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  8
 • Weer enkele weken hier geweest. Wat een fijne mensen, niets is te veel. Mooie omgeving met zelfs fietsroutes. Veel leuke restaurantjes in Funtana. Helemaal weer uitgerust terug naar huis.
    - hoogseizoen 2014, met gezin
  22-08-2014
   carla
 • Algemeen
  7
 • Personeel
  7
 • Sanitair
  8
 • Horeca
  7
 • Wij hebben een kleine week gekampeerd op deze zeer rustige camping (veel ouderen) met onze zoon van 15 jaar. Zeer schoon, vernieuwd sanitair. Rotsstrand, heldere zee dus volop gesnorkeld. Voor de jeugd en dus ook onze zoon , minder interessant.