Het Grootslag

7.0
Middel
direct
Vakantiepark direct aan het IJsselmeer
Kindvriendelijk, kinderboerderij
Hoogseizoen: animatie
Watersport, binnenbad

Boeken op camping Het Grootslag? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Het Grootslag, Noord-Holland

Vakantie aan het IJsselmeer? Kies dan voor een fijn vakantiepark of camping. Vakantiepark Het Grootslag in Andijk ligt aan het het IJsselmeer. De kinderen voelen zich hier direct thuis. Lekker spelen met hun vriendjes op de kinderboerderij of lekker spetteren in het overdekt zwembad. Het verblijf in Noord-Holland wordt op camping Grootslag een groot feest. Ontdek de Zuiderzee, bezoek de stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Bezoek de heerlijke stranden bij Medemblik.

De voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Het fijne binnenzwembad heeft een apart kinderbad en tijdens het hoogseizoen worden hier leuke activiteiten georganiseerd. Ook kunnen de kinderen deelnemen aan sportwedstrijden, speurtochten en leuke knutselochtenden. De sportieve bezoekers kunnen een balletje slaan op de sportvelden of op de tennisbaan. Er zijn diverse binnenwateren waar heerlijk gevist kan worden. Verder kun je voor je boodschappen terecht in de kleine supermarkt op de camping en er zijn diverse restaurantjes waar je b.v. pannenkoeken of een lekker snack kunt eten.

Rondom het IJsselmeer liggen de mooiste oud Hollandse dorpjes en steden. Hier vind je authentiek Nederland. Proef de fantastische sfeer van de vissersdorpen zoals Voldendam en Monnickendam. Camping Het Grootslag ligt in het midden van de bijzondere driehoek Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. Er zijn vele uitstapjes, maak leuke fietstochten langs idyllische dorpjes of een boottocht over het Ijsselmeer of een ritje maken met de stoomtram in Hoorn. Op ongeveer 10 minuten loopafstand is de haven in Andijk.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Het Grootslag!

Locatie camping Het Grootslag, Noord-Holland

GPS: 52.7513, 5.1969
±106 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Het Grootslag

Rent-a-Tent en ViaLora verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten.