Hoeve Sonneclaer Farmcamps

25 pl.
FarmCamps, logeren bij de boer
Beleef het Biologisch melkveebedrijf
Boerenknechtdiploma, boerengolf
Logeren in stoere safaritenten

Deze camping is nu niet te boeken.

Klik hier om een andere camping te boeken in Drenthe.

Camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps

 Geef hier jouw beoordeling

Over camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps, Drenthe

Op Hoeve Sonneclaer in Fluitenberg, Drenthe worden melkkoeien, schapen, scharrelkippen en een pony gehouden. Sonneclaer is een biologisch melkveebedrijf met zo’n 70 melkkoeien. De Hoeve wordt onderhouden door boer Barend en boerin Tineke. Boer Gerard, de oudste zoon, zal over enkele jaren het bedrijf overnemen. Hij houdt zich op de boerderij bezig met de koeien.Ook is op Hoeve Sonneclaer een biologische ijsmakerij te vinden.

Bij Sonneclaer kampeer je op een modern biologisch melkveehouderijbedrijf in Drenthe. Het kamperen in Fluitenberg is dan ook stijlvol kamperen bij de boer, en wel bij de biologische boer. Op de camping kunnen kinderen op verschillende manieren met dieren bezig zijn. Zo kunnen ze allemaal hun boerenknecht diploma halen door verschillende opdrachten uit te voeren.

Als je maar geen genoeg kan krijgen van al die dieren, kun je ook nog overwegen om naar het Noorderdierenpark in Emmen te gaan. Of wat dacht je van een bezoek aan het museumdorp Veenpark in Barger-Compascuum, Plopsa Indoor in Coevorden, Speelstad Oranje en Ballorig Emmen, een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 -13 jaar.
Tijd te kort.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps!

Locatie camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps, Drenthe

GPS: 52.7239, 6.421
±135 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Hoeve Sonneclaer Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps safaritenten (4-6 Persoons Safaritent met chemisch toilet, Ranchtent), lodgetenten met sanitair (Lodgetent met sanitair), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Deze camping wordt nu niet aangeboden.