Boeken op camping Kostelec? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Kostelec, Zuid-Bohemen

Camping Kostelec is een gezellige familiecamping welke door Nederlanders wordt geleid. In een van de mooiste regio's in Tsjechië, Zuid Bohemen, ligt camping Kostelec. Deze ruim opgezette camping heeft 70 kampeerplaatsen met allen een fantastisch uitzicht over een glooiend landschap. De camping ligt vrij hoog, bijna 480 m. boven de zeespiegel, aan de rand van het kleine dorpje Kostelec. De terrasvormige camping is gemakkelijk te bereiken.

Bij de mooi gerestaureerde boerderij, welke naast de camping ligt, vind je het sanitairgebouw en op de binnenplaats van de boerderij bevindt zicht het zwembad, het restaurant en een jeugdhonk.
De kinderen zullen zich op camping Kostelec geen moment vervelen. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van een ochtendje knutselen of een minisurvival. Voor de oudere gasten worden er regelmatig vis- en voetbalwedstrijden georganiseerd. Verder worden er fijne avondwandelingen en regelmatig BBQ avonden georganiseerd.

Vanaf de camping kun je vele bijzondere tochten en uitstapjes maken. Een van de mooiste kastelen van Tsjechië is het Hluboka nad Vltavou. In het kasteel zijn 3 rondleidingen. De tuinen zijn gratis te bezoeken en er zijn regematig roofvogel- en riddershows. Of een heel ander avontuur: raften op de rivier Vltava, dit kan in een opblaasbare raft maar ook in een kano.
Wandelaars en sportieve fietsers kunnen in de omgeving hun hart ophalen. De mederwerkers van Rent4tent stellen meerdere wandel- en fietskaarten beschikbaar.
Op 8 km. van camping Kostelec bevindt zich het Hluboka zwembad, dit is een mooi buitenzwembad met diverse speeltoestellen en een avontuurlijke glijbaan.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kostelec!

Locatie camping Kostelec, Zuid-Bohemen

GPS: 49.1387, 14.4731
±936 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Kostelec

TUI en Tentfactory verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten.